一道初一英语题,急!

这篇文章主要是讲环境正在被我们破坏,我们应该保护环境,补全文中的一个句子:Thepeoplewhowillbelivingintheworldyomorrowarethe... 这篇文章主要是讲环境正在被我们破坏,我们应该保护环境,
补全文中的一个句子:
The people who will be living in the world yomorrow are the young of today.A lot of them know that conservation is necessary.Many are helping to save _____.
A.ourselves B.our world C.our lives D.living things
278020240dengd
B.our world
根据题意是保护环境的,所以,我觉得答案是拯救世界
haozuiyangba
The people who will be living in the world yomorrow are the young of today
.A lot of them know that conservation is necessary.Many are helping to save _D____.
A.ourselves B.our world C.our lives D.living things
拯救生物
张金鑫注册
The people who will be living in the world tomorrow are the young of today.A lot of them know that conservation is necessary.Many are helping to save _____.
A.ourselves B.our world C.our lives D.living things
B,句子的大体意思是:未来生活在地球上的是我们年轻的一代,他们中的许多人都认为保护是必要的,他们中的许多人正帮助拯救我们的世界。
wonlee_yi
这段意思翻译过来是这样的
未来的世界上由当今年轻一代去创造,他们中有很多人知道保护自然资源的必要性,更有一部分人在致力于拯救自然生物(的活动)
A 为我们自己,不符合题意
B为我们的世界,范围太广,切不到点上
C为我们生命,跟保护环境搭不上边
D为自然生物,包括一切动植物,符合“自然资源”这一大项中的小项
根据题意,选择D
XXING心
我接的是A,但其他几个好像也挺顺的
佳佳happying
d