谁知道这首歌叫什么?

http://www.tudou.com/programs/view/pSw8zMW04QE/... http://www.tudou.com/programs/view/pSw8zMW04QE/ 展开
SantoUranus
It's My Life -- Bon Jovi
很喜欢他们的歌啊,最为一些游戏的配乐再合适不过了,尤其这首,非常激动人心

另附歌词:
It's My Life / 这就是我的人生
Bon Jovi
《EOP'S JUKE~ BGM DIY PATCH V1.0 Original Soundtrack FF edition》

This ain't a song for the broken-hearted/这不是一首为伤心低落之人准备的歌
No silent prayer for the faith-departed/不是为遗失信仰之人而做的默默祈祷
I ain't gonna be just a face in the crowd/我不会只成为芸芸众生中的一个
You're gonna hear my voice/你将会听到我的声音
When I shout it out loud/就在我大声喊出来之时

It's my life/这就是我的人生
It's now or never/就是现在,放手一搏
I ain't gonna live forever/我不会永远活下去
I just want to live while I'm alive/我只想认真过好我这一生
(It's my life)/(这就是我的人生)
My heart is like an open highway/我的心潮在激烈地涌动
Like Frankie said/就像弗兰克唱的那样:
I did it my way/“我行我路。”
I just wanna live while I'm alive/我只想认真过好我这一生
It's/这就是
My/我的
Life/人生

This is for the ones who stood their ground/这是为刚强屹立之人而准备的
For Tommy and Gina who never backed down/是为坚定无畏之人而唱的
Tomorrow's getting harder make no mistake/明天将更趋艰辛,毋庸怀疑
Luck ain't even lucky/幸运女神不再眷顾
Got to make your own breaks/你得自己创造机遇
It's my life/这就是我的人生
And it's now or never/而就是现在,放手一搏
I ain't gonna live forever/我不会永远活下去
I just want to live while I'm alive/我只想认真过好我这一生
(It's my life)/(这就是我的人生)
My heart is like an open highway/我的心潮在激烈地涌动
Like Frankie said/就像弗兰克唱的那样:
I did it my way/“我行我路。”
I just want to live while I'm alive/我只想认真过好我这一生
It's/这就是
My/我的
Life/人生

Better stand tall when they're calling you out/当艰辛的生活来找你麻烦,身板挺直
Don't bend, don't break, baby, don't back down/不要屈服,不要气馁,宝贝,不要退缩

It's my life/这就是我的人生
And it's now or never/而就是现在,放手一搏
I ain't gonna live forever/我不会永远活下去
I just want to live while I'm alive/我只想认真过好我这一生
(It's my life)/(这就是我的人生)
My heart is like an open highway/我的心潮在激烈地涌动
Like Frankie said/就像弗兰克唱的那样:
I did it my way/“我行我路。”
I just want to live while I'm alive/我只想认真过好我这一生
It's/这就是
My/我的
Life/人生
And it's now or never/而就是现在,放手一搏
'Cause I ain't gonna live forever/我不会永远活下去
I just want to live while I'm alive/我只想认真过好我这一生
(It's my life)/(这就是我的人生)
My heart is like an open highway/我的心潮在激烈地涌动
Like Frankie said/就像弗兰克唱的那样:
I did it my way/“我行我路。”
I just want to live while I'm alive/我只想认真过好我这一生
It's/这就是
My/我的
Life!/人生!
追问
为什么,我在QQ音乐里找不到呢?我找歌手了,歌手里根本没有这首歌啊!找到了,谢谢

参考资料: 歌词摘自虾米

宁彤天

这歌名叫什么有谁知道?

hfzphjy
it's my life