谁可以翻译一下这段话?急急急急急急急急急急,用英文翻译,谢了。 好的有分的,谢。

九寨沟主要景点介绍九寨沟位于四川阿坝藏族羌族自治州九寨沟县,以有九个藏族村寨而得名。九寨沟海拔在两千米以上,遍布原始森林,沟内分布一百零八个湖泊。九个沟是树正沟,日则沟等... 九寨沟主要景点介绍
九寨沟位于四川阿坝藏族羌族自治州九寨沟县,以有九个藏族村寨而得名。九寨沟海拔在两千米以上,遍布原始森林,沟内分布一百零八个湖泊。九个沟是树正沟,日则沟等九个沟。
九寨沟中以珍珠滩瀑布、孔雀河、孔雀海、高瀑布和五花海最为有名。
珍珠滩瀑布犹如一面巨大晶莹的珠帘,从陡峭的断层垂挂而下,置身于这流球飞玉的滩中,真有“滚滚银花足下踩,万顷珍珠涌入怀”的感受。
高瀑布是九寨沟最高的瀑布。
站在五花海的顶部俯视其底部,那景观妙不可言,湖水一边是翠绿色的,一边是湖绿色的,湖底的枯树,由于钙化,变成一丛丛灿烂的珊瑚,在阳光的照射下,五光十色,非常迷人。金秋时节,四周山坡上的彩叶纷纷坠落在池水中,倒影、水波、阳光、落叶的完美结合,将人间最绚烂的颜色糅合在五花海水中。
犀牛海水下的色彩宁静了许多,绵软的水草只需轻轻抖动几下腰身,就让那蓝和绿幻化出无限神秘。
百度网友05a71af
The introduction of JiuZhai Gou
The Jiuzhai Gou is located in the race of Tibetan Self-developing area. It's famous for its 9 Tibetan nations. The height of the valley reaches up to over 2,000 meters. The original forest are everywhere and 108 lakes are located in it.
The famous landmarks in the valley is Pearl Beach waterfall, peacock river, and peacock sea, high waterfall and wuhua sea.
The PBW just like a great clothes of watering pouring down. It's like in the bath of holy waters.
Standing at the root of the Wuhua sea, fabulous views could be seen. the waters in lake is totally green. and something similar to corals are deep inside the lake.
The Hippo Sea's color is calmer. The water-plants just shake sightly underwater, and mysterious comes out at the same time..人脑翻译。如有不足。请多多包涵。
5分?! 你太大气了。 坐等闲得蛋碎的人,来帮你
追问
切,我还不想给分了
追答
那你等吧,我围观,看问题到期。你以为别人都无偿服务