求英语翻译高手!!帮忙翻译下!!!有加分!!!

DearSir,IhavetotraveleverydayfromSoUKRoadtotheairport.Twobusestravelalongthisroute:No... Dear Sir,
I have to travel every day from So UK Road to the airport. Two buses travel along this route: No.49 and No.16. However, by the time No.16 reaches So UK Road, it is always full. This leaves No.49 which sometimes has empty seats on it.
The timetable states that there are buses from So UK Road to the airport every ten minutes. If this is so, why do I have to wait half an hour for a bus nearly every day? The instructions state that if there are empty seats on a bus, the bus must stop at every stop where people are waiting. Why is it that half-empty buses go straight past me when I am standing at the bus stop?
The instructions state that no bus may carry more than 40 seated passengers and 20 standing passengers. Yesterday, I was the first to get off the bus when it reached the airport. I counted the other passengers as they got off.There were 129 of them.
Clearly printed on the back of every bus is a sign that says “Maximum speed: 50mph.” The distance from So UK Road to the airport is 10 miles.Saturday morning a No. 49 bus traveled the distance in ten minutes, at an average speed of 60 mph. At times it must have done at least 80 or even 90 mph.
It is obvious that our bus companies have neither respect for the instructions nor consideration for their passengers. Can nothing be done about this?
Jerry
dbb520zpp
亲爱的先生,
  我必须每天旅行所以英国道路从机场。两辆公共汽车沿着这条路线:No.49和它。然而,在它到达的时间所以英国的路,是永远挤满了人。这使得No.49偶尔有空的座位上。

美国的时间表,所以英国路公交车到机场每十分钟。如果是这样,为什么我要等半个小时公共汽车时,几乎每天都在吗?指令状态,如果有空位在公共汽车上,汽车必须停止在每一站,人在等待。为什么有关公共汽车一直走过去的我,当我站在公共汽车站上吗?指令声明,没有公共汽车可以带超过40个坐在乘客和20站的乘客。昨天,我是第一个下车当它到机场。我算的其他乘客就开始了。他们的子孙共有129人。清楚地印在每辆公共汽车的后面是一个信号,表明说“最大速度:在50英里/小时的距离。”所以英国的道路机场10英里。星期六的早晨。公共汽车旅行的距离49十分钟,在平均速度是60英里/小时。有时我们必须做到至少80甚至90英里。
 很明显,我们的汽车公司没有尊重和考虑他们的指令的乘客。能不能做点什么呢?
  杰瑞
gulou231
taijiquan确定,肯定,以及保证。 治疗面瘫的偏方、我是一名民间医生,在当地用自家的偏方治愈过很多面瘫患者,我的治疗方法很简单:将药研磨成粉,用
百度网友5e4bddf3b
给你打前两段吧, 太长了. 难得写. 也有点... 或者等后面的人用软件给你翻.
我每天都从So UK路到机场. 这条线有2两公共汽车, 16路和49路. 不管怎么说, 当16路到SO UK路的时候, 总是满载的. 这就导致49路上面有时候还有空位.
时刻表上说, 这条路上每十分钟都有去机场的公共汽车. 如果那样的话, 为什么差不多我每天都要等半小时? 根据提示, 如果说车上有空位, 公共汽车在每个有人等的站点都要停. 为什么当我站在公共汽车站台时, 有的半空的车也直接开过去而不停?
百度网友8019a5343
我要旅游每天从苏路到机场。两辆公共汽车沿着这条路线:第49号和16号。然而,时间16号到达因此,英国的路,它始终是全。这使得49有时空座位上有。该时间表的国家,也有来自苏路机场巴士每10分钟。如果是这样,为什么我半小时,几乎每天都在等待的巴士?状态指示,如果有一辆公共汽车上的空座位,巴士必须停止在每一站的人都在等着。为什么是半空巴士直当我站在巴士站走过去我吗?状态指示,没有公交车可携带40多层次的乘客和20名站立乘客。昨天,我是第一次到下车,当它到达机场。我数了数其他乘客,因为他们得到了off.There是其中的129。显然每辆巴士的背面印上是一个标志,上面写着“最大速度:50英里每小时”所以从英国路到机场的距离是10 miles.Saturday上午,49号公车前往的距离平均在10分钟, 60英里每小时的速度。有时,它必须有至少80甚至90英里。很明显,我们的巴士公司既没有尊重的指示,也没有考虑他们的乘客。没有对此采取相应的吗?