“我就是我”应该怎样翻译成英语?

还有就是:1.看了功夫熊猫之后让我知道了2.人不可貌相,海水不可斗量3.我就是我我就是我可以用“Iamme.”么?... 还有就是:
1.看了功夫熊猫之后让我知道了
2.人不可貌相,海水不可斗量
3.我就是我

我就是我可以用“I am me.”么?
拉布拉多局
“我就是我”" I am what I am"或“I am me.”
看了功夫熊猫之后让我知道了Kung Fu Panda then let me know或saw Kung Fu Panda and then let me know

人不可貌相,海水不可斗量Men are not to be measured in inches
希望我的答案能帮助你!
我爱流雨飞轩
I know it after having seen konfu panada
one can not be judged by appearance
that is me
sonmeigetsu
1,After watching Kung Fu Panda, I know that......

2.Men are not to be measured in inches

3.I am what I am
龙纹鬼头灯
1.See the kung fu panda later to let me know
2.Judge not a book by its cover, the water of the sea shall not measured
3.I am I
随纳Hw
This is me, nobody else