关于学校通知的英语作文

四季教育17

一篇关于学校要举行校运会的通知!!》Announcement(或者Notice也可以的)

Boys and girls, may I have your attention, please?(典型的通知开头语) We will have a sports meeting next Friday. The meeting will be held on the playground of our school, from 8 o'clock in the morning till 5 o'clock in the afternoon. Anybody who would like to take part in the petitions? Just e on and join in!

Also, we would like to remind you to make sure you can arrive on time. Thank you!

the Students' Union Feb 13th,2006

(学生会的说法最好记住.这种通知没有落款也可以,但地道的"学生会"往那一摆,至少多得两分!)

关于学校通知的英语作文

一篇关于学校要举行校运会的通知!!》Announcement(或者Notice也可以的) Boys and girls, may I have your attention, please?(典型的通知开头语) We will have a sports meeting next Friday. The meeting will be held on the playground of our school, from 8 o'clock in the morning till 5 o'clock in the afternoon. Anybody who would like to take part in the petitions? Just e on and join in! Also, we would like to remind you to make sure you can arrive on time. Thank you! the Students' Union Feb 13th,2006 (学生会的说法最好记住.这种通知没有落款也可以,但地道的"学生会"往那一摆,至少多得两分!)

关于学校通知的英语作文

一篇关于学校要举行校运会的通知!!》Announcement(或者Notice也可以的) Boys and girls, may I have your attention, please?(典型的通知开头语) We will have a sports meeting next Friday. The meeting will be held on the playground of our school, from 8 o'clock in the morning till 5 o'clock in the afternoon. Anybody who would like to take part in the petitions? Just e on and join in! Also, we would like to remind you to make sure you can arrive on time. Thank you! the Students' Union Feb 13th,2006 (学生会的说法最好记住.这种通知没有落款也可以,但地道的"学生会"往那一摆,至少多得两分!)...

关于学生会通知开会的英语作文

关于学生会通知开会的英语作文周所周知,服从是军人的天职.但我想说:服从,也是我们每位学生的责任.其实,在这个世界上,每一个人都必须学会服从,不管你身在什么样的机构,地位有多么高,个人的权利都必须受到一定限制.比如在一个企业,如果没有严格的规章制度和严明的纪律,就如同一盘散沙;如果没有服从,企业将会溃不成军,何谈竞争和生存?对于我们个人来讲更是如此.一个人的成败,在很大程度上取决于你是否学会了真正的服从和无条件服从.那么我们怎么能才做到“服从”呢?首先, 在服从中必须遵守纪律,而纪律则是敬业的基础.如同空气是人类生存的基础一般,没有了空气,人类无法生存,没有了纪律则无从谈起忠诚、敬业等等.可以说,纪律,永远是忠诚、敬业、创造力和团队精神的基础.没有纪律,一切皆不存在.第二,要做到敬业爱岗.只要每个人从心底里尊敬自己的职位,热爱自己的岗位,就能做到服从.我们应当让服从成为学习中最基本的原则,只有这样,你才具备了一名优秀学生的第一准则!第三,不找任何借口.“没有任何借口”是美国西点军校奉行的最重要的行为准则,是西点军校传授给每一位新生的第一个理念.这种理念乍一看,有一种冷冰冰的感觉,象是告诉我们对上级要求无条件服从,仔细捉摸,你会发现它是在强化我们要想尽办法去完成任何一项任务,而不是为没有完成任务去寻找借口,哪怕看似合理的借口.在生活中,我们经常会有一些借口.无论什么事,只要细心去找,借口总会有的.但长此以往有害而无益,因为有各种各样的借口可找,他本人就会疏于努力,不再想方设法去争取成功.同学们,让我们多些责任心,少些借口吧!学会服从,对于每个人来说,非一时一事之功,而是一生中时时刻刻,事事处处都要面对的课题和考验.学会从不同的角度磨炼意志,获得成功.同学们,让我们把学会服从当作自己的必修功课吧!因为,服从,是我们每个人的责任!

根据下面内容,写一篇书面通知(英语作文100字左右)

英语作文如何得高分 一般说来,每次考试后,阅卷老师要在很短的时间内评阅完大量的试卷,工作量非常大。

尽管作文评分有具体的标准,但它仍然是主观性较大的部分,而且写作部分没有“半分”的评分标准,有时我们阅卷之时的一念之差,就可能令你失去宝贵的一分。

因此,这里我觉得介绍一些这些阅卷老师阅卷时的心理,对考生是极为有用的。

1.整洁的卷面和漂亮的书写 漂亮的书写令人赏心悦目,可使阅卷老师从疲惫不堪中解脱出来,给阅卷老师留下良好的第一印象。

就我而言,每次批改作业,如遇龙飞凤舞、字迹较为潦草者,均“押后处理”。

说老实话,当改至后期,我便两眼发直,精神极度疲惫,于是也龙飞凤舞,草草给个分数,算是交差了。

2.字数要达到最低要求 因为作文对字数要求高,每篇小作文的字数在100-150字左右,大作文的字数必须达到160~200字左右,所以考生切记要在规定的范围内完成自己的工作。

但是,有些考生在写作过程中总存在这样的想法:写的越长,阅卷老师的分数肯定会打得更高,其实未必。

有时候,甚至会适得其反。

试想,考生的文章是写长了,但是考生同时又将自己的弱点暴露得“一览无余”,那样,考生怎么可能得到高分呢?所以,考生应注意在写作中长度一定要适当。

3.结构完整,脉络清晰 考试时作文阅卷时间紧,且采用global scoring(整体评分)方法,因此阅卷老师不可能慢悠悠地欣赏你的大作。

作文阅卷老师都是经验非常丰富的大学英语教师,他们要在数分钟内浏览完考生作文,给出评分意见。

如何吸引阅卷老师的注意呢?我认为,一个完整框架是必不可少的,首先应让阅卷老师觉得你的文章是结构完整合理、符合要求的。

换言之,即具备英语文章的基本要素:引言段、扩展段和结尾段。

引言段中要包含thesis statement(中心句),扩展段的每段均应有topic sentence(主题句),结尾段应该是一个自然收尾的段落。

中文讲究意合,而英语注意形合,要求句与句、段与段之间运用恰当的过渡词,把上下文有机地连接起来。

因此,应适当运用关键词组、套句,以吸引阅卷老师的“眼球”。

有些写作的大作文要求用160~200词写出一篇高质量的议论文,其形式有图示、漫画、情景等专门类型。

近几年来则集中体现为灵活多变、隐含寓意的图示/漫画作文和具有学术分析特点的图表作文。

这要求考生要精确设置构架,内容、例子紧扣主题,并且严谨地遣词造句。

关于英语作文 通知 的格式?

通知分为:口头通知和书面通知。

通知要有呼语和结束语口头通知:Please be quiet, everyone. I have something important to tell you(开头还可以有别的方式,提醒别人听)....(具体内容)That's all. Thank you.(结束语)书面通知:又分为书信式和布告式书信式: 时间Dear..., .................................................................................... 发通知的单位或负责人布告式(被通知人范围广而且集中时用) Notice.................................................................................................. 发通知的单位或负责人...

高中英语作文关于通知便条方面的范文

便条主要包括请假条、留言条、电话留言条(电话记录)等。

英文的便条一般包括四个部分:日期、称呼、正文和署名。

范例1:你病了,不能上学,请用英语给吴老师写一个请假条。

参考范文: October 10Dear Miss Wu,I'm sorry to tell you that I'm not feeling well today.I caught a bad cold last night.I had got a headache and coughed day and night.The doctor told me to take some medicine and stay in bed for o days.So I can't go to school today and tomorrow.I hope I can get well soon.Thanks.Your student,###(莉莉)最普通也是最常用的格式如下:内容:杰克和几个朋友一起吃饭,庆祝端午节的到来,地点:学校食堂三楼,范文:July 1,2010Dear(因为说明谁写给谁的),Here is a piece of good news for you. We decide to have dinner party to celebrate the Dragon Boat Festival tonight,so please participate in our party, I am sure you will be happy with us. The dinner party will begin at seven O'clock, waiting for your ing.Yours Clas *** ate,(可写可不写)***//hi.baidu/lucksea521/blog/item/f38ad801504bec0b738da588去看看吧,很全的!

英语作文 通知的形式

The European Chamber and Amcham-China jointly presentSME Summer Outdoor Wine Tasting Evening 6:30 - 8.30pm, Thursday June 10th1949 the Hidden City, Patio The European Union Chamber of Commerce in China and AmCham-China invite you to an inter-chamber neorking evening for *** all and medium sized enterprises (SMEs). Held on the patio overlooking the luxurious 1949 plex, this evening of fine wine tasting is sure to kick-start your summer calendar. Indulge in your passion for the noble grape this month with free flow of wines from Australia, New Zealand, South Africa and Spain and a selection of canapes. Don't miss out on this great opportunity to extend your professional neork, exchange information, and talk business in a relaxed, informal atmosphere. Venue: Patio, 1949 - The Hidden City Courtyard 4, Gongti Beilu Sanlitun(opposite to the South Gate of the Pacific Century Place) Attached to 1/5 Taverna 工体北路四号院(太平洋百货南门对面) Tel: 133-1126-1949, 6501-1949 Registration: Members: RMB 150 Non Member: RMB 250 To register for this event, please click on the registration button or email Tanja Liang at tliang@euccc.cn. 可以吗

急求一份关于英语晚会书面通知的英语作文

You\'re always there for me When things tend to go wrong It\'s that faith you have in me That makes our love strong 当我需要你时你永远在那里, 就算是我犯了错误也没关系, 是你对我坚定的信心, 让我们的爱更加茁壮。

8. It\'s your loving and your caring And knowing that you\'re near That gentle touch you have Make my troubles disappear 是你的爱意和呵护, 知道你就在我的身边, 还有你的温柔和体贴, 让我所有的麻烦全部不见。

9. A better love I couldn\'t ask for With your sweet and gently way And knowing that your love for me Grows more everyday 我再也没法找到一个比你更好爱我的人, 能比你更加温柔和体贴, 我也深深地相信, 你对我的爱 更深。

书面通知 英语作文

(1)今天下午两点半,在学校大礼堂有一个报告。

(2) 讲座人:北京外国语大学张教授(3) 事宜:张教授将告诉我们如何用英语演讲以及怎样写演讲稿等。

(4)参加对象不限(5)要求:参加者准备一些自己在英语演讲中所遇到的问题。

(6)组织者:校学生会(7)通知时间:5月18日

NOTICEIn order to improve the students' spoken English,an English speaking contest will be held by the school English Corner in the auditorium on the fourth floor at 4:00 p.m.on November 20,2011.Five teachers,including Mr.Smith,have been invited to be judges.One first prize,three second prizes and five third prizes will be given to the excellent speakers.Anyone who is willing to take part in the contest,please go to your monitor and sign your name for it.All are wele to be present at the contest.English Corner

转载请注明出处 » 关于学校通知的英语作文