有什么好看的科幻小说吗?

霂棪爱娱乐

三体用英文推荐理由:

1、The analysis of every person, every event, every situation and every research in the book is very profound and powerful, with detailed arguments and rigorous and meticulous argumentation.

The author's rigorous logic ability and solid foundation of science and engineering can be seen everywhere.

该书对每一个人、每一个事件、每一个情景、每一项研究的分析都十分深刻有力,论据详实,论证过程严谨细致,随处可见作者严密的逻辑能力,扎实的理工科功底。

2、The three-Body Problem books use a lot of physics knowledge, and the imaginative author Liu Cixin uses real physics to build a virtual world that looks so real and shocking.

三体这套书中运用了许多物理知识,想象力丰富的作者刘慈欣,用现实中的物理学构建一个虚拟的世界,让人看来是那么真实,那么震撼。

3、It is undoubtedly a great work in the history of Chinese science fiction.

全书以宏大的结构震撼人心,引导读者思考宇宙之始,之终,之真相,无疑是中国科幻史上一部伟大的著作。

4、Reading the Three-Body Problem series, while still feeling some of the traditional science fiction, offers the same kind of pleasure as reading good commercial pop fiction. And, will be the author beyond ordinary people's imagination and marvel.

阅读《三体》系列,除了在其中仍然能体味到一些传统的科幻作品的风格之外,又可以带来一种像阅读那些出色的商业通俗小说时会感受到的快感。而且,会为作者超越常人的想象力而叫绝。

5、This is a science fiction more real than reality, more ethereal than myth, read this book, I harvest a lot, it let me learn to think calmly, encounter difficulties can not escape, to face the reality, try to find a way to solve the problem.

这是一部比现实更真实,比神话更空灵的科幻小说,读了这本书,我收获很大,它让我学会了冷静思考,遇到困难不能逃避,要勇于面对现实,努力想办法解决问题。

wsnh60
《王座之剑》作者:冬眠的龙凰 题材:科幻
简介:莫里斯・提比略的投影第一次出现在亚空间时
恐虐展现荣耀与力量招揽他
奸奇许以无数的智慧与知识
纳垢向他承诺永生与丰饶
色孽更是以数不尽的欢愉作为筹码
然而莫里斯不为所动,他永远忠于黄金王座
无论王座上的尊主长着四条胳膊,还是恬着一张狗脸,谁在王座上,他就忠于谁简介:大
大致剧情:主角穿是越到了科幻世界战锤40K世界,还成为了一名星际战士。而主角遇到的第一个危机就是发现自己所在的地方是一个无人的飞船内没有其他活人。周围还有很多危险的虫族对主角虎视眈眈,之后主角靠着献祭获得的力量消灭虫族成功活了下来,然后回到帝国后重建自己的战团参与各种战锤40K的著名战役,然后打造战锤宇宙最强战团。
布布乔
你可以看看科幻世界这杂志 里边有很多非常脑洞的文章
喜马拉雅里也有有声版 制作的也非常好

长篇的 基本耳熟能详 网文的话 重生之超级战舰也不错