上周,我看了一个名叫《哈利·波特》的电影。

阿肆聊生活

Last week,l saw a flim named Harry Potter .It's a story about a boy called Harry Potter.He was a witch.he had lessons in a magic school.the name of his school is Hogwarts.Harry had a fantastic life in the school with his friends.

Their biggest enemy was Lord Voldemort.And they defeated Lord Voldemort in the end.I admire Harry and his friends' courage after I saw the flim.I think it is a wonderful flim.I like it very much.

译文:

上周,我看了一张名为《哈利·波特》的电影。这是一个关于一个名叫哈利·波特的男孩的故事。他是一个女巫。他在一所魔法学校上课。他的学校的名字叫霍格沃茨。哈利和他的朋友们在学校过着美好的生活。

他们最大的敌人是伏地魔。他们最终打败了伏地魔。我很佩服哈利和他的朋友们看到这张照片后的勇气。我认为这是一张很棒的照片。我非常喜欢它。

基本信息

《哈利·波特》系列电影,是由美国华纳兄弟娱乐公司将JK罗琳所著的同名系列小说改拍成的八部电影,由丹尼尔·雷德克里夫、鲁伯特·格林特、艾玛·沃特森等主演的剧情片。

讲述的是年轻的巫师学生哈利·波特在霍格沃茨魔法学校前后六年的学习生活和冒险故事;第七部讲述的是哈利·波特在第二次巫界大战中被迫逃亡在外寻找魂器并消灭伏地魔的故事。