麻烦英语达人帮忙翻译一下! 谢谢。

这一段,谢谢!Augest9.1974MR.Thomass.Marshall,Jr9242WestlakeDriveAustin,Texas78758DearThomas... 这一段,谢谢!

Augest 9. 1974

MR. Thomas s. Marshall,Jr
9242 Westlake Drive
Austin, Texas 78758

Dear Thomas

We certainly appreciate the time you spent with our
representative during his recent visit to you campus.

Our summer program is necessarily limited in size and
scope by the type of assignment that can be satisfactorily
accomplished in a relatively short period of time. This
program does not, how ever,reflect our actual long--range needs
for permanent employees.

Though we are unable to offer you a position of summer employment this year,I hope that your interest in IBM will continue and that you will contact us when considering permanent employment.

Please accept my best wishes for success in your studies and we look forward tohearing from you again in the near future.

Very trulu yours.

Wayne John
Manager
Lexington

R/ws
项羽1y
大致意思:
1974年8月9。

托马斯先生的年代。马歇尔)
9242西子湖畔
德克萨斯州奥斯汀市78758

亲爱的托马斯

我们非常感激你花在我们的
在这次访问期间,代表你的校园。

我们的夏季计划的规模和必然有限
类型的作业范围,可以令人满意
完成了在较短的时间内。这
计划并没有永远,也反映了我们,实际长——范围的需求
永久的员工。

虽然我们无法向你提供一个位置今年暑期,我希望你的兴趣在IBM,你将会继续与我们联系,在考虑固定的工作。

请接受我最良好的祝愿你的学业成功并期待再次收到您的tohearing在不久的将来。

很trulu你的。

韦恩·约翰
经理
列克星敦

R / ws
andychewbj
日期:1974年8月9日

致:汤姆斯 小马塞尔
9242,西湖小道
德克萨斯州奥斯丁市,邮编78758

尊敬的汤姆斯:

我们的确非常感谢您在我司代表访问贵校园时所给予的接待。

我们夏季项目的规模与范围有必要受工作类型的限制,这是为了能够在相对较短的时间内满意地完成任务。不过,本项目不能反映我们对固定职员的实际长远需求。

尽管我们未能在今年的夏季招聘给您提供一个职位,我希望您能保持对IBM的兴趣;当您
有意愿申请固定工作时,请与我们联系。

请接受我们良好的祝愿您学业取得好成绩;并期待在不久的将来能收到您的来信。

Wayne John
经理
列克星敦市

【英语牛人团】