求翻译,在线等

Formoststudents.thetimeofexamsisverystressfulanddifficult.Ifexamsarereallymakingyouil... For most students.the time of exams is very stressful and difficult.If exams are really making you ill or worried,here are some top tips(提示)given by educational psychologists.
☆Ask a teacher about exam skills and how to revise(复习).
☆Take a short rest during your time of work and revision.
☆Revise at the time when you know you will work at your best.
☆Get enough sleep.and eat healthy food.
☆If you feel bad.talk to someone about your worries.But don't be too relaxed! Some stress over exams makes you work hard for them.
☆If it upsets you to talk to your friends about an exam when it is finished.don't do it! In fact.
don't even think about the exam you have finished.You can't change what you have written!
☆If you are studying in the evening.don't go straight to bed afterwards.Your mind will still be "going round and round"-thinking too much.Do something else,maybe walk or get exercises.
Choose something that will relaxed you.and make you think of other things.
鑫生如戏
对于大多数学生来说,考试时压力很大而且很难熬。如果考试真的让你感到不适或担心,请看下面的教育心理学家给出的提示。
*向老师寻求考试技巧及如何复习。
*学习及复习期间要简短的休息一下。
*在你确信自己能做到最好的时候再复习。
*要有充足的睡眠,吃健康食品。
*如果你感到糟糕,可以和其他人谈论下你的焦虑。但别放松过头了!适当的压力能让你更努力的备考。
*如果考试结束后和同学谈论试题让你很沮丧,那么别这样做!事实上,最好根本就别想你已经完成的考试。已经答完的呢什么都改变不了!
*如果你傍晚仍在学习,不要学完马上睡觉。这样你的头脑仍然会持续思考,不停的旋转。做点其他的事,你或许可以散步或做点锻炼。选择能让你放松的事情,让自己想一些考试之外的事情。
百度网友6ad8178
对大多数学生来说。考试期间是压力很大且十分难熬。如果考试真的让你不舒服或是焦急,这儿有一些教育心理学家提供的小提醒。
向老师询问考试技巧和复习方法。
在学习和复习之间短暂休息。
在你的最佳状态时复习。
充足的睡眠和健康的饮食。
如果觉得很糟,向某人倾诉你的焦虑。但是不能过度松弛!适当的压力可以促使你更加努力。
如果和你的朋友在考试结束后讨论考试使你低落,那么就不要这么做!事实上,不要根本就不用去想了,你不能改变你已经上交的答案。
如果你学习到晚上,不要即刻上床睡觉,因为你的思维还在运转,想得太多。做些别的,可能散个步或运动一下。
选择可能使你放松的方法,会使你想一些别的事。
Alisa2645
对许多学生来说,考试是一段很苦恼的时间。如果考试真的让你压力很大并且很焦虑,下面是教育心理学家给的建议:
1.想老师征询应试技巧以及复习方法。
2.在学习和复习的过程中记得适当休息。
3.在你学习效率最高的时间段来复习。
4.保证充足的睡眠,并且营养饮食。
5.如果状态特别不好,和别人谈谈你所担心的问题。但是也不要过度放松,因为适当的压力可以促使你更努力学习。
6.如果早考试后和朋友谈论考试会让你伤心,就不要谈论。事实上,你应该在考试过后就将之抛掷脑后,因为你不能改变你的答案。
7.如果你在晚上学习了,不要在结束后直接去睡觉。因为你由于用脑过度,思维还萦绕在学习上。做一些别的事,如散步或锻炼身体,让自己有所放松,想一些别的事情。