暑假计划英语作文:

暑假计划英语作文:1、回想一下你一天在家和在学校的生活,然后写一篇短文。要求语句通顺,不少于5句2、暑假马上就要到了,你准备暑假干什么,马上制定一个计划【Myplan】偶... 暑假计划英语作文:
1、回想一下你一天在家和在学校的生活,然后写一篇短文。要求语句通顺,不少于5句
2、暑假马上就要到了,你准备暑假干什么,马上制定一个计划【My plan】
偶的财富值为433,请将答案发到我的qq:897780461.财富悬赏面议。
快啊,快啊!!!!!!!!一个小时内必须到啊!!!!!!!!!!!
芒展e3
内容仅供参考。
Summer holiday is coming soom.
First,I'm going to sanya with my father and my mother, I'm going to swim in the sea and eat delicious sea food. I'm going to take a pictures of Sonya.
Second, I will visit my grandparents. I will buy some gifts for my grandarents.
Third, I will see a film with my friend.
主要句型:①I'm going to+动词原型。
②I well+动词原形。
本文为暑假计划将来时态。
Mugglerhea
I will go to Hangzhou this summer holiday.I will go there with my parents.I am going to by plane.I will go to visit the West Lake.I am going to take lots of photos.I will be happy.
曹春枝年9746
你找个短的(中文),再在百度翻译。