求翻译!!!越准确越好!!!

Manyteenagersfeelthatthemostimportantpeopleintheirlifearetheirfriends.Theybelievethat... Many teenagers feel that the most important people in their life are their friends.They believe that their family members don't know them as well as their friends do. In large families, it is quite often for brothers and sisters to fight with each other and they can only go to their friends for some ideas. It is very important for teenagers to have one friend or a group of friends. Even when they are not with their friends, they usually spend a lot of time talking among themselves on the phone. This communication is very important in children's growing up, because friends can discuss something. These things are difficult to say to their family members.
However, parents often try to choose their children's friends for them Some parents may even stop their children from meeting their good friends.
Who choose your friends?
Do you choose you friengs or your frends choose you ?
Have you got a good friend your parents don`t like?
yizhongmifeng
许多青少年觉得在他们的人生中,最重要的人是他们的朋友。他们认为自己的家人并不像朋友那样了解自己。在大部分家庭里,兄弟姐妹之间经常打架,但他们只听取朋友的意见。对青少年们来说,有一个或者一群朋友是非常重要的。即便当他们不和朋友在一块儿,他们也会花费很多时间打电话聊天儿。这种交流对青少年的成长是很重要的,因为朋友之间可以讨论一些难以对家人开口的事情。然而父母经常试图给自己的孩子挑选朋友,有的父母甚至组织自己的孩子与他们的好朋友见面。谁为你挑选朋友?是你挑选你的朋友们,还是你的朋友们挑选你?你曾经遇到过你挑选的好朋友而你的父母却不喜欢的事情吗?
全能公民
许多青少年认为在他们的生活中最重要的人是他们的朋友。他们相信他们的家人不知道他们以及他们的朋友。在庞大的家庭,这是经常为兄弟姐妹来互相打架,他们只能去他们的朋友提供一些思路。这是非常重要的一个朋友或青少年有一群朋友。即使他们不是与他们的朋友时,他们通常会花很多时间自顾自地谈论着接电话。这样的沟通是非常重要的,因为儿童的成长朋友们可以讨论的东西。这些事情是很难告诉他们的家人。
  然而,父母总是尽量选择孩子的朋友们为他们的父母甚至可能阻止他们的孩子们从满足他们的好朋友?  选择你的朋友吗?
你选择你常跟朋友一起去看你的朋友或选择你?
你有一个好朋友你的父母不喜欢?
景如初见
很多青少年感觉到他们生命中最中最重要的人就是朋友。他们相信他们的家庭成员没有朋友那样了解他们,兄弟姐妹间互相争斗是经常发生的事,他们只能够向朋友征求意见。对于青少年来说,有一个好朋友或者一群朋友是很重要的。即使他们不和朋友在一起的时候,他们也经常花很多时间在电话里谈论他们的事。这种交流对于儿童的成长是至关重要的,因为可以想朋友讨论那些很难向父母亲说的问题。
但是,父母亲常常为小孩选择朋友。一些父母亲甚至可能阻止小孩去捡自己的好朋友。
谁选择你的朋友?
是你选择朋友还是朋友选择你?
你有一个让你父母不喜欢的朋友吗?
冯健峰EcGr3
很多年轻人感觉在他们生活中朋友是最重要的。他们感觉家人不像朋友那样了解他们。在一个大家庭里,兄弟姐妹打起来了(发生矛盾)他们只能去朋友那儿寻找解决办法。年轻人有个朋友或是一些朋友很重要!甚至他们没有和朋友在一起他们也能通过电话聊很长时间。这样的交流对孩子的成长是很重要的,因为朋友能在一起讨论不能和家人说的事情。
然而,父母经常为孩子选朋友,甚至一些父母阻止他们的孩子见他们的好朋友。
谁挑你的朋友?
你是选你的感觉呢还是你的朋友选你?
你有一个你父母不喜欢的朋友吗?
学疏才浅,还望采纳!