求一首好听感人的英文歌

匿名用户
《不能停止对你的爱》
《Can't Stop Love》 歌词: We stand here today,together as one   You brighten my days just like the sun   When everything around is like stormy weather,   We always survive cause were in this together   Whoever said that we could never hold on,   Doesn't know I found my star   (Baby you are my star)   And now I'm happy I stood up for so long   Baby this is where our story starts   I can't stop, can't stop this love   No matter what they say I love you   I can't stop, can't stop, I love you no matter what they say   I love you   They said this love was the impossible kind   But we were strong enough to fight for this life   I can't stop, can't stop this love   No matter what they say I love you   Now i'm carried away because I've opened arms   You're here to stay, deep in my heart   They said that we couldn't, but we did make it work   And nothing could stop us, not even two different worlds   I can't stop, stop,   No i can't stop   I can't stop, stop,   No i can't stop...   今日,我们一同站在这里   你仿佛太阳般照耀了我的生活   当周围的一切如同暴风骤雨时   我们总是能幸存,因为我们在一起   我们总是能幸存,因为我们在一起   谁曾说过我们不能长久   他是不知道我找到了我的明星   宝贝,你就是那颗耀眼的明星   此时,我高兴地久久站立   宝贝,我们的故事由此开始   我无法停下对你的这份爱,没有办法   无论别人如何闲言碎语,我爱你   我停不下来,停不下来   我爱你,无论他们说些什么   我都爱你   他们说,我们的爱完全不可能   但是我们已经很足够强壮去面对生活中的种种磨难   我无法停止对你的这份爱   无论别人说什么,我依旧爱你   此刻,我张开双臂激动无比   你就在这里,在我内心深处   他们说过我们不可能,可是我们的确做到了   没什么能阻止我们,连我们身处全然不同的世界也不行   谁曾说过我们不能长久   他是不知道我找到了我的明星   宝贝,你就是那颗耀眼的明星   此时,我高兴地久久站立   宝贝,我们的故事由此开始   我无法停下对你的这份爱,没有办法   无论别人如何闲言碎语,我爱你   我停不下来,停不下来   我爱你,无论他们说些什么   我都爱你   他们说,我们的爱完全不可能   但是我们已经很足够强壮去面对生活中的种种磨难   我无法停止对你的这份爱   无论别人说什么,我依旧爱你   我无法停止,停止,不我不能停止   我无法停止,停止,不我不能停止   我无法停止,停止,不我不能停止   我无法停止,停止,不我不能停止   我无法停下对你的这份爱,没有办法   无论别人如何闲言碎语,我爱你   我停不下来,停不下来   我爱你,无论他们说些什么   我都爱你   他们说,我们的爱完全不可能   但是我们已经很足够强壮去面对生活中的种种磨难   我无法停止对你的这份爱   无论别人说什么,我依旧爱你
乌尔奇奥拉jimmy
肖恩沃德 until you
千紫鹤情缘
我心永恒《泰坦尼克号》主题曲
百度网友186227699
what are words 非常好听 非常感人 结合作者的亲身感受 纪念逝去的女友