感恩老师英语怎么念 5

OfferComing留学

感恩教师节,的英文是:Thanksgiving teachers

thanksgiving

读音:英[ˌθæŋksˈgɪvɪŋ]    美[θæŋksˈɡɪvɪŋ]

n.    感恩节; 感谢,感恩祈祷;

复数:thanksgivings

teachers

读音:英['tɪtʃɚs]    美['tɪtʃɚs]

n.    师资; 教师( teacher的名词复数 );

原型: teacher

扩展资料

Teacher

一、短语

1、钢琴老师 Piano teacher ; Remix by Vesta ; Piano teacher Remix by Vesta

2、王老师 Wang ; teacher Wang ; Sherry Wang ; Jacky Wang

3、苏老师 Sue Sylvester ; Miss SU

二、双语例句

1、他们都很钦佩他们的老师。

They all look up to their teacher.

2、我谨以此词典献给我的老师,以表示对他的爱戴和感激之情。

To my teacher I dedicate this dictionary in token of affection and gratitude.

金正H
用感谢就行,Thank you,my dear teacher.

比较长点的感恩词:
Dear teacher, you treat us like your children.You give us help selflessly.You teach us how to be useful men.we respect and love you.
wolfphilosophy
翻译是:Thanksgiving teacher
念法:三克死给问踢赤儿
yadianna7355
thank you, teacher.
华郁
Thank you for teacher