急求英语自我介绍....要到汇丰面试呀....麻烦啦.. 以下是我简单的介绍,帮忙翻译一下吧.. 10

你好,我是XXX,今年20岁,来自XXX,我很高兴能参加这次面试。我的专业是文秘,通过在校学习及外出实习,除了掌握文秘的基础知识外,还能熟练地操纵电脑办公软件,打字也有一... 你好,我是XXX,今年20岁,来自XXX,我很高兴能参加这次面试。我的专业是文秘,通过在校学习及外出实习,除了掌握文秘的基础知识外,还能熟练地操纵电脑办公软件,打字也有一定的速度。我待人有礼,处事认真,是个有责任心的女孩子。虽然我的英文并不是很好,但是我相信通过一段时间的适应,我能达到工作的需要的。希望能加入你们,成为贵公司的一员。谢谢! 展开
枫吹过的秋天
这份简历相当简单,帮你翻译一点问题没有,但是,你自己考虑考虑,工作单位不是学校不是慈善机构,它没有那么大耐心去从头教你语言,技能可以教你,但语言,这是与人交流的最基础方式,没有任何一个单位会教你如何与人交流,这是你自己需要去学的。
你英文不流畅,而且你才20岁,完全可以现在开始学习英文,你的简历写的也非常普通,完全看不出来亮点何在,你的优势在哪里,还是去多学习加深自己的知识层次,再来面试汇丰这种档次的企业吧,真的,虽然这些话听了你不舒服,但我可以断定,你带这样的简历去,结果只有一个——失败。
liuwei3317209
Good morning,My name is xxx,it is really a great honor to introduce myself to you.I am 20- years old,come from xxx province.I have acquired basic knowledge of secretary both in theory and in pactice. In addition,I am familiar with the usage of Office software. I am friendly,deligent and have high sense of responsibility. Although my english is not good enough now,I have full confidence in enhancing it to meet the job's requirement soon.I am sincerely hope that i can join this company to realize my dream.Thank you very much!
我们的纪念日PV
见面就HI,自我介绍时候不用,
BEGIN:"that's my glory to attend this interview, my name is xxx, 20 years old, i come from beatiful xxx. bechelor(自选 from xxx university. my major is secretary. i am proficient in secretary basic knowledge and fluently english oral and written,got cet6 last year(可选项). learned and practiced MS office by myself, pass NCRE -2(计算机二级) .tpyping fast as well. i am sincere and conscientious. i eager to working on a global environment and learn more exciting englinsh in HSBC. i am desire to join hsbc. thanks

如果e文完全不在行,不用去面试hbcn. hdpg还可以玩玩