英语在线翻译

IfyouleavesomethingimportantonabusorundergroundtrainwhiletravelingaroundLondon,yousho... If you leave something important on a bus or underground train while traveling around London , you should visit the London Transport Lost Property Office in central London.
“we ‘ve got everything here ,but it’s difficult to imagine how people lost some things,” says manager Maureen Beaumont, leave a box of false teeth.”How can anyone holding their teeth on a bus ?”
“If there’s a name and address somewhere on the item(物品),we try to contact the owner and return it . Visitors to London are always surprised to get their property back. If we can’t find the owner anywhere, we keep the item here for three months and hope that someone will come into the office to claim it .If no one comes to get the item in that time, we sell it.”
“It’s an interesting job. People lose some unusual things and they’re always pleased when they come into the office and find them.”
莫名和奇妙
翻译如下:
在伦敦,如果你在公交或是地铁上遗失了物品,你可以去伦敦市中心的伦敦交通遗失财产办公室寻求帮助。
“在这什么样的失物都有,真难以想象人们丢东西的能力”,办公室负责人穆林博蒙特拿出一盒假牙说到,“怎么会有人在公交上拿着假牙?”
“如果失物上有人名或是地址,我们会尝试联系失主并归还。故而伦敦的游客往往在他们的东西失而复得时万分吃惊。如果没有任何信息,我们也找不到失主,那么我们只好代替他们保管几个月希望有人来这申领。实在没有人来领走,我们就会将其卖掉。”
“这工作很有趣,我们很乐意分享失主们寻回他们的东西时的喜悦。”
如果你把重要的事情在公交车或地铁列车在伦敦旅行时,你应该访问伦敦运输失物招领处伦敦市中心。

“我们已经有了这里的一切,但很难想象人们如何失去了一些东西,”莫琳说经理更多,留下一盒假牙。”谁能保持他们的牙齿在公共汽车上?“

“如果有一个名字和地址上的某个项目(物品),我们试图联系店主并返回它。去伦敦的游客总是惊讶地得到他们的财产。如果我们找不到任何地方的主人,我们把项目在这里三个月了,希望有人会来办公室认领。如果没有人来获得该项目在这段时间里,我们把它卖了。”

“这是一个有趣的工作。人们失去了一些不同寻常的事情,他们总是很乐意当他们到办公室来找他们。”
听忆轩73746
n☆tf∮pxマgoa漏馥瘠i印g83835756452011-09-15 5:09:38y楔cИbi擗k唯tvтяvтяvтяn 一个记忆本我知道我们有一个短期记忆和长期队队的记忆。当人们变老,他们的短期记忆队获得弱,但他们仍然可以记得很久以前的事情。我爷爷告诉我一个玩笑。他说:“当你变老,三件事情开始出错。首先,你失去你的记忆...我不记得什么其他东西!“ 托尼在吉尼斯世界纪录,大概有一些惊人的记忆故事。例如,苟燕在中国哈尔滨背岭15000电话号码。和Dominic来自英国的奥布莱恩想起了1820扑克牌正确的顺序,在看到他们一次。
怪咖青年不言弃