帮忙用英语写一篇自我介绍。

名字叫许格格,喜欢听歌、购物。热爱英语。希望能当选悬系委员帮助同学们学习英语、共同提高英语成绩。大一的水平、帮忙了。... 名字叫许格格,喜欢听歌、购物。热爱英语。希望能当选悬系委员帮助同学们学习英语、共同提高英语成绩。
大一的水平、帮忙了。
百度网友dfa24e5635
hello,everyone!my name is ...and i am...years old!i come from a beautiful city called...!in my family ,my parents are very love me!i also love them too! i am iterested in...so my job is...!i am not handsome,but i think i am very clever、wise and humorous!i also interested in watching tv,playing computer games,listening music!this is me,i want to make friends with everyone!i will try my best to help you,thank you!
大家好!我的名字叫。。。我。。岁,我来自一个叫做。。的美丽的城市,在我家我的父母非常的爱我,我也非常地爱他们!我对。。。很感兴趣,所以我的工作是。。。!我长得不英俊,但我很聪明、有智慧,我还很幽默!我还喜欢看电视、玩电脑游戏、听音乐!这就是我!我还想和每个人都交朋友,我会尽力去帮助你,谢谢!