英语作文 70字左右

小说暮光之城是2010年的畅销书之一,作者是美国作家斯蒂芬妮梅尔,她是一位有着三个孩子的家庭主妇,而且没有任何的写作经验,2003年的一天夜里,她做了一个梦,之后,这个梦... 小说暮光之城是2010年的畅销书之一,作者是美国作家斯蒂芬妮梅尔,她是一位有着三个孩子的家庭主妇,而且没有任何的写作经验,2003年的一天夜里,她做了一个梦,之后,这个梦就成了她第一本小说的一个章节。这本书是关于贝拉与吸血鬼爱德华之间的爱情故事。像哈利波特一样,这本书是被制作成了电影,并受到成千上万年轻人的欢迎 展开
作为爱好者,我来写把。
TWILIGHT IS one of the best selling books in 2010. the amercian author,xxxxx is a housewife with three kids and no writing experience. she had got a dream in one day of 2003 and afterwards, it became the first episode of her virgin art. this book is about a love story betweem Bella and vampire Edward. as harry potter, this book is converted to the movie form and welcomed by thousands of youngsters.