帮忙翻译一篇英语短文,有急用啊

每个词的意思不用全翻译出来,每句话大意对就可以了,多谢,有追加啊AOnemidnight,alittlegirlwokeuptopasswater.Shebyhersel... 每个词的意思不用全翻译出来,每句话大意对就可以了,多谢,有追加啊
A One midnight, a little girl woke up to pass water. She by herself got up and down her bed, walked to the bedroom door and opened it. She looked outside and walked back, for it was so dark in the hall that she feared. Her mother said, “Don’t be afraid, honey. Take courage!” “What’s courage?” she asked, running to her mother’s bed. “Courage is the brave breath,” her mother answered. “Mum, do you have courage?” “Certainly.” The girl held out her little hands, saying, “Mum, blow some of your breath of courage to me.” After her mother blew out two mouthfuls of breath into her little cold hands, the little girl clenched her fists(握 拳) nervously, afraid that the “breath of courage” would run away. Then with her fists clenched, she walked out of the bedroom towards the bathroom with nothing to fear. Her mother said to herself, “It will be nice if someone can blow some kind of ‘breath’ to me. Then I can hold it in my hands too when I feel terrified or lost.” In fact, mostly, what we are terrified of is nothing but the fear in our mind. Who we should defeat(战胜) is nobody but ourselves.
我的铺铺铺
一个深夜,一个小女孩醒来小便。她自己起来,下床,走到卧室门,打开。她向窗外望去,又走回来,因为它太黑了,她害怕在大厅里。她的母亲说,“不要害怕,亲爱的。放心!”“什么是勇气吗?”她问,跑到她母亲的床边。“勇气是勇敢的气息,”她的母亲回答说。“妈妈,你有勇气吗?”“当然可以。”女孩伸出小手,说:“妈妈,你的呼吸吹一点勇气给我。”她母亲的气息吹出两个mouthfuls进她的冷手,小女孩紧紧抓住她的拳头(握拳)惴惴不安地,害怕“勇气”的呼吸会逃跑。然后用拳头是紧握成拳的,她走出卧室对浴室,无所畏惧了。她的母亲对自己说,“它将会是一个好的事,如果有人能把某种“呼吸”给我。这样我就可以把它拿在我的手太当我感到害怕或失去。“事实上,在很大程度上,我们所害怕的是什么,但恐惧在我们的心灵。我们要打败(战胜)是除了我们自己。
百度网友e38558c
中文:
一个深夜,一个小女孩醒了通水。她得到了由她自己和她的床上,走到卧室的门打开了它。她看了看外面走了回来,因为它是在大厅里的黑暗,她担心。她的母亲说:“不要怕,蜂蜜。要勇敢!“”什么是勇气?“她问,运行到她母亲的床。 “勇气是勇敢的呼吸,她的母亲回答。” “妈妈,你有胆量吗?”“当然可以。”女孩伸出她的小手,说:“妈妈,你呼吸的勇气打击我。”她的母亲后吹灭她有点冷,呼吸几口手,小女孩握紧拳头(握拳),紧张,害怕,“呼吸的勇气”会跑掉。然后用她的双拳紧握,她走出有恃无恐对浴室的卧室。她的母亲对自己说,“这将是很好,如果有人能够打击一些”呼吸“我。居多,然后,我可以在我手中持有太多时,我感到害怕或丢失。“其实,我们都吓坏了只不过是在我们心中的恐惧。我们要打败(战胜)谁是任何人而是自己。

参考资料: 请采纳,谢谢!