求所有能想到的能找到的歌曲里出现拍手(节奏,拍手声打节奏之类的声音)的英文歌。欧美音乐都可以。

湛蓝陨星尘
歌曲里出现拍手(节奏,拍手声打节奏之类的声音)的英文歌,其中最为著名的有Queen乐队演唱的《We Will Rock You》。

歌名:We Will Rock You
歌手:Queen
词曲:MAY, BRIAN
所属专辑:Queen Rocks
发行时间:1997-11-03
发行公司:Parlophone

中英歌词:
Buddy you are a boy make a big noise
你是个只会大声嚷嚷的孩子
Playin' in the street gonna be a big man someday
在街头鬼混,希望有一天能成为大人物
You got mud on yo'face
你搞得灰头土脸
You big disgrace
狼狈至极
Kickin' your can all over the place
把铁罐到处踢来踢去
Singin'
唱吧
We will we will rock you
我们要让你摇滚起来
We will we will rock you
我们要让你摇滚起来
Buddy you are a young man hard man
老兄,你是个年轻人,一条硬汉
Shoutin' in the street gonna take on the world someday
在街头叫嚣,总有一天要接管这个世界
You got blood on yo'face
你搞得灰头土脸
You big disgrace
狼狈至极
Wavin' your banner all over the place
把铁罐到处踢来踢去
We will we will rock you
我们要让你摇滚起来
We will we will rock you
我们要让你摇滚起来
Buddy you are an old man poor man
老兄,你是个年轻人,一条硬汉
Pleadin' with your eyes gonna make you some peace some day
眼里祈求着宽恕,总有一天可以使你得到平静
You got mud on your face
你搞得灰头土脸
You big digrace
狼狈至极
Somebody better put you back into your place
最好有人能把你赶回老家去
We will we will rock you
我们要让你摇滚起来
We will we will rock you
我们要让你摇滚起来
We will we will rock you
我们要让你摇滚起来
We will we will rock you
我们要让你摇滚起来
cal_stuckman
一时想不起来就chris brown-with you
JLS-PCD和nobody knows
感觉你喜欢rnb啊,咱可以交流交流
吧啦慕慕
Nelly Furtado--say it right
Justin Bieber--never say never
Shania Twain--any man of mine
fort minor - petrified
taylor swift - the story of us
(justin timberlake and timbaland)-- good foot
还有一些韩文的,节奏感也蛮强的
2pm--hands up
BigBang - Lollipop
希望对你有帮助·······
ChazyChaz
Linkin Park的Given up
one republic的good life
adele的rolling in the deep的中间部分
amadeus850919
另有风光 草蜢
RAIDO GAGA 皇后乐队