有一首英文歌.是女声的.歌曲中间高潮部分就是重复CRY CRY CRY....是比较抒情的.请问有谁知道是哪首歌..

已经听过了..但是不是这两首.谢谢..就是这首歌在TINA主持的节目中会经常听到的..... 已经听过了..但是不是这两首.谢谢..
就是这首歌在TINA主持的节目中会经常听到的..
何红梅谭杰洪
T-ara 的 cry cry
歌词:
티아라(T-ara) (Ballad Ver.) - Cry Cry

LRC制作:痛``心ゆ QQ:279283863

새빨간 장미처럼
가시 같은 말로 날 찌른 너
넌 마치 문신처럼
지우려 할수록 깊게 패여

Cry Cry Can't you see the music
불꽃처럼 뜨겁게 You're ma boy

Baby can`t you see that look at my eyes
슬픔에 빠진 내 두 눈을 봐 Uh Uh
붉은 태양보다 더 뜨겁게
사랑했던 나를 울리지마

난 중독된 것처럼 그리워하고 또 그리워해
넌 마치 감옥처럼 니 안에 날 가둬버렸나 봐

Cry Cry Can't you see the music
불꽃처럼 뜨겁게 You're ma bo

Baby can`t you see that look at my eyes
슬픔에 빠진 내 두 눈을 봐 Uh Uh
붉은 태양보다 더 뜨겁게
사랑했던 나를 울리지마

Baby can`t you see that look at my eyes
슬픔에 빠진 내 두 눈을 봐 Uh Uh
붉은 태양보다 더 뜨겁게
사랑했던 나를 울리지마

제발 나를 떠나가지 말아
돌아온단 니 말 믿지 않아 Uh Uh
붉은 태양보다 더 뜨겁게
사랑했던 나를 울리지마
xiayang_njau
Mazzy Star--Cry cry
Cry, cry for you
Just like you knew I wouldn't do
Cry, cry for you
Just like a song in the last light

Should I leave it all away
Not like the kindness that you gave
That's why it never seems the same
Behind your eyes

I stood behind when no one asked me
And took you home after the fight
I drove my car into city lights
Drove down the road that I am on

Cry, cry for you
That's what you think I want to be
Cry, cry for you
An empty heart that sees me through

Cry, cry for you
Just like you knew I wouldn't do
Cry cry for you
Just like a song in the last light

Cry, cry for you
Just like you knew I wouldn't do
兰芷无言次第开
是这个吗?不过我这个好像不是抒情,仅供参考吧。

bye bye bye lovestoned

试听地址:

http://www.tudou.com/programs/view/H_vnaTi4bUo/
双子亚冰
我也好想知道 在别人手机响了后听到什么 I want the mimimi 还是crycrycry什么的 找了几个月 都找不出是什么歌 超级好听 很慢节奏好好听的
浅说13
bye bye bye——lovestoned听听试试