一道高考题All people, they are old or young, rich or poor

Allpeople,    theyareoldoryoung,richorpoor,havebeentryingtheirbes... All people,     they are old or young, rich or poor, have been trying their best to help those they need since the disaster.   A. even if      B. whether      C. no matter       D. howeverB,C中选什么,选的理由和不选另一个的理由,谢谢!高手指教! 展开
a梦幻a天使a
B. whether whether 引导名词从句,常与or 连用。
A. even if 即使 ,尽管
C. no matter 引导让步状语从句,no matter作“无论”、“不管”解,用以引导表示让步的状语从句,常用在下列句型中: 句型中的No matter what (who/when etc.)...分别表示“无论何事”、“无论何人”、“无论何时”等,这个从句可以置主句之前,也可以置主句之后。
D. however 然而 ,表转折
chaoku05
All people,_they are old or young,rich or poor,have been trying1。whether or 是句型啊,其实后面是or ,前面就是whether 了。不用管语义
糖糖尛沫
B
王尧wy123456
c
百度网友9758254d6
whether......or.....固定搭配