跪求各位大侠,帮忙翻译以下句子

1、COVERINGALLRISKSANDWARRISKSASPEROCEANMARINECARGOCLAUSEANDOCEANMARINECARGOWARRISKSCL... 1、COVERING ALL RISKS AND WAR RISKS AS PER OCEAN MARINE CARGO CLAUSE AND OCEAN MARINE CARGO WAR RISKS CLAUSES OF THE PEOPLE'S INSURANCE COMPANY OF CHINA DATED 1/1/1981

2、FULL SET OF CLEAN ON BOARD OCEAN BILL-S OF LADING MADE OUT TO ORDER OF BANK OF CHINA ,SINFAPORE MARKED FREIGHT PERPAID AND NOTIFTY APPLICANT
gujianhan
1. 投保一切险和战争险,根据1981年1月1日版中国人民保险公司远洋海运货物条款和海洋海上货物战争险条款。​​
2,全套清洁装运提单,显示凭新加坡中国银行指定,注明运货已付和通知开证申请人。

SINFAPORE 明显是SINGAPORE 之误。还有PERPAID应该是PREPAID。注意了,如果是信用证错误,就将错就错,千万不能在单证上改。

1、THE BUYER SHALL OPEN THEROUGH A BANK ACCEPTABLE TO THE SELLER AN IRREVOCABLE LETTER OF CREDIT AT SIGHT TO REACH THE SELLER 30 DAYS BEFORE THE MONTH OF SHIPMENT VALID FOR NEGOTIATION IN VANCOUVER UNTIL THE 15 DAYS AFTER THE DATE OF SHIPMENT.
买方须通过可接受的银行向卖方开立即期不可撤销信用证,在装运月份前30天内到达卖方,装运日后15天内在温哥华议付有效。

open是开信用证的意思,不是开放。THEROUGH 打错了,应该是THROUGH ,通过。
bondo26
1、投保一切险和战争险条款和海洋运输货物战争险条款 中国人民保险公司日期1 /1 /1981
2、全套清洁已装船海运提单开出的秩序bill-s中国银行,sinfapore注明运费应预付和notifty申请人
追问
1、THE  BUYER  SHALL  OPEN  THEROUGH  A  BANK  ACCEPTABLE  TO  THE  SELLER   AN   IRREVOCABLE   LETTER  OF  CREDIT  AT  SIGHT  TO  REACH  THE  SELLER   30  DAYS  BEFORE  THE  MONTH OF SHIPMENT  VALID  FOR  NEGOTIATION  IN  VANCOUVER   UNTIL  THE  15  DAYS  AFTER  THE  DATE  OF  SHIPMENT.
追答
买方应开放通过卖方可接受的银行即期不可撤销信用证开到卖方装运月前30天在中国议付有效温哥华至装运日期后15天