帮忙写篇英语作文~抓紧时间!!!

介绍中国节日以下表提示向大家介绍下少数民族傣族的泼水节时间主要活动第一天放高升(launchrockets),赛龙舟等第二天人们呆在家里或者去山里狩猎第三天上午,人们打扮... 介绍中国节日
以下表提示向大家介绍下少数民族傣族的泼水节
时间 主要活动
第一天 放高升(launch rockets),赛龙舟等
第二天 人们呆在家里或者去山里狩猎
第三天 上午,人们打扮好去寺庙里拜佛(worship Buddha);下午,妇女们提
水清洗佛像以得到祝福,人们纷纷互相泼水以赶走疾病和灾难
字数100字左右~
谢啦~
NiAnLajoie
China's Dai ethnic minorities Songkran.The first day, people put the soaring dragon-boat racing.They have fun together.The next day, people stay at home or go to the mountains hunting.They are relaxing or tired.On the third day morning, people dress up to the temple worship; afternoon, the women carrying water to clean the Buddha blessed, splashing each other people have to drive away disease and disaster.This is the traditional festival of Dai China - Water Festival.
陕西广电传媒网
看见不走ixbfhdzufghdsuifghdfiu高乎视低覅ugdfgydfgfidf减肥的风格的风格建设的风格的风格上的个大概打手犯规各方的说法个个个都是烦得很