请英语高手帮忙翻译一下,不要翻译器直接译出得结果,谢谢~

Therearedifferentaspectsoftechnology:one,ofcourse,isprecision.Theneedforprecisioninth... There are different aspects of technology: one, of course, is precision. The need for precision in things like electronics, chemical purity ... they've escalated quite a bit in our century, and one of the important fallouts has been with respect to quality. Achieving the necessary precision has been quite a challenge, and to a degree we've met the challenge. Another aspect is reliability -- freedom from failure. When we set up a system like, for instance, air traffic control, we don't want it to fail. We have to build reliability into the system. And this is increasing because we put such great dependence on these systems and the systems are very complex. In addition, there is the cost of failures to companies. If things fail out in the field, so to speak, it affects the public. But if they fail internally, then it affects the company's costs, and there has been quite a push to try to discover where these costs are and how to get rid of them. So those are three pretty big factors: precision, reliability, and cost. There are others, of course, but I think these are the principal ones. 展开
weaponwei
知道合伙人软件行家
毕业于武汉市江汉大学工用于民用建筑专业。

有很多不同方面的技术,一 ,当然是准确,譬如电子,精细化工方面在本世纪对精准的要求,它们正在逐步增长。还有其中最重要的已经涉及到质量方面。完成必须的精度已经是一个挑战了,并且从某种程度上我们已经遇到挑战了。另外一方面是可信度。从失败中解脱,例如当我们成立一个空中交通管理系统,我们不会希望它失败。我们不得不在系统中融入相关可信度。并且这个问题还在恶化,因为我们有太多的期望在这些系统上,并且这些系统很复杂。当然对于公司而言,这是我们失败的代价。如果在这些领域失败了,也就是说,它会影响到公众;但是如果是它们内部失败,那么它会影响到公司的开支,到那时就会有相关人员促使去找出那些开支的来源以及如何摆脱这些问题。这就是三大因素:精度,可信度,和开支。当然,还有其它的,但我认为这些是主要的。
丛秋梵风qF
(专业自由译员,品质保障。如果文件确实重要,需要更多翻译,价位低廉,QQ:就以令以吧灵灵吧散)
zcszbq
有不同的技术:一方面,当然,是精密。需要精确的东西一样,电子,化学纯度…他们已经升级了不少在本世纪,和一个重要的辐射已与质量方面。实现必要的精度有了相当大的挑战,并在一定程度上我们遇到的挑战。另一个方面是可靠性——免于失败。当我们建立一个系统,例如,空中交通管制,我们不希望它失败。我们必须建立在系统的可靠性。这是因为我们把这种增加很大程度上依赖于这些系统和系统非常复杂。此外,有失败的成本的公司。如果事情失败在外地,所以说,它影响了公众。但是如果他们失败的内部,从而影响公司的成本,并有了相当努力尝试找出这些费用是如何摆脱他们。这三大因素:精度,可靠性,和成本。还有其他的,当然,但我认为这些是主要的。