把英语翻译成中文

MrHillisournewnext-doorneighbour.He'sapilot.HewasintheR.A.F.HewillflytoNewYorknextmon... Mr Hill is our new next-door neighbour.He's a pilot.He was in the R.A.F.He will fly to New York next month.The month after next he will fly to Tokyo.At the moment,he's in Madrid.He fiew to Spain a week ago.He will return to London the week after next.He's only forty-one years old,and he has already been to nearly every country in the world.Mr Hill is a very lucky man.But his wife isn't very lucky.She usually stays at home! 展开
浩瀚之洋007
希尔先生是我们的新搬来的隔壁邻居。他是个飞行员。他在R.A.F.它下个月将飞往纽约。再下个月他将飞往东京。现在他在马德里。他西班牙一个星期前。他将返回伦敦再下个星期。他只有41岁,他已经到过世界上几乎每一个国家。希尔先生是个很幸运的人。但他的妻子运气不很好。她总是呆在家里!

有个疑问:He fiew to Spain a week ago这句有没有错?你看看
追问
He flew to Spain a week ago
缘只港Q
这个好像是新概念上的课文。RAF是皇家空军。他一周前飞往西班牙。