求,翻译!!

MoreandmoreJapaneseteenagersreadnovelsonmobilephones(手机),n___92____onthepaper.Thephon... More and more Japanese teenagers read novels on mobile phones(手机), n___92____ on the paper. The phone novels are usually written by first-time writers—usually in their tens or twenties. Several novels have been turned into real books. Love Sky, a story a____93____ a boy with cancer, has sold more than 1.3 million books and has been made into a f____94_____. Many of the phone novels are influenced by comic(漫画) books because comic books are very popular in Japan. So phone novels are heavy in dialogue and have r____95____ short paragraphs. Large empty spaces between sentences are used to mean that the characters are thinking.A mobile phone novel website, Maho i-Land which started several years ago, now has six million members and a million novels on the site.However, some t____96_____ writers are angry about phone novels. They c____97____ that phone novels are short of scene(缺少情景) and character development.Koichiro Tomioka, a professor at Kanto Gakuin University, said it was a new w____98____ for writers to become known.He said, “It’s interesting. The problem is: can this new type of writer keep on writing books as a professional writer?”  大致翻一下!! 展开
weaponwei
知道合伙人软件行家
毕业于武汉市江汉大学工用于民用建筑专业。

越来越多的日本青少年在手机上阅读小说,而不是在书上not)
手机小说通常是那些新手作者在他们10-20岁写的。一些个小说已经被出版成真正的图书。爱情的天空,一个关于about)一个有事业的男孩的故事,已经售出超过13万,并且被制成
许多手机小说都是被漫画书影响的,因为漫画书籍在日本很流行。所以手机小说有很长的对话,rarely)和很少的图片,那些句与句之间的大幅空间,表示这段情节在构思中。一个数年前开始的手机小说网,Maho i-Land,现在已经有60W会员,这个网站上已经有10W本不同的小说上架。但是一些作家对手机小说表示愤慨。carried out 他们称这些小说缺少情景和个性发展。一所大学的那个啥啥啥教授说这是作家成名的一个新渠道 way) 差不多了。。。。
临风待远行2

逸雪的冬日
越来越多的日本青少年读小说在移动电话(手机),n___92____写在这张纸上。手机小说通常用在他们首次writers-usually几十或二十几岁时的说法。几个小说都变成了真正的书。爱的天空,一个故事,一个男孩a____93____罹患癌症的销量超过130万册和已被变成了一种f____94_____。许多电话小说受到漫画(漫画)的书,因为漫画书是在日本很受欢迎。所以手机小说对话和有r____95____沉重地压在短段落。空荡荡的空间大句子之间是用来表示人物是怎么想的。手机小说网站,i-Land Maho开始于几年前,现在有六百万名会员,一百万本小说在该网站上。然而,一些t____96_____作家生气电话小说。他们c____97____小说的那个电话是短暂的场景(缺少情景)和个性发展。Koichiro Tomioka教授Gakuin关岛大学说,这是一个新的w____98____为作家变得为人所知。他说,“它非常有趣。问题是:这种新型的作家继续写书作为一个职业作家?”
相信的无限人生
越来越多的日本青年用手机读小说,(92not)不是用纸制书本看。那手机小说一般都是一些第一次写作的作者写的,一般都是十几二十岁。一些小说被转到真实的书本上。恋空,一个关于(93about)一个癌症男孩的故事,卖了不止130万本并且使之成为一个(94f )很多手机小说被漫画影响因为漫画书在日本很流行。所以手机小说沉重的对话和(95)小段。句子中间大量的空白意味着人物的思想意识。一个手机小说网站,maho i-land ,几年前创立的,现在已有600万成员和100万小说了。然而,一些(96)作者对手机小说很生气。他们(97concerned)认为手机小说缺少场景和人物发展。koichiro tomioka,一个在kanto gakuin的教授,说这对于作者来说是新的成名(98way)路。他说,“这很有趣,问题是:作为一个教授,这个新的写作方式可以继续写书吗?”
ttrtere
fsd