初三英语作文求翻译

HowtoLearnEnglishWellEnglishisimportantandusefultous.Howcanwelearnitwell.Herearemysug... How to Learn English Well
English is important and useful to us.How can we learn it well.Here are my suggestion.
First,we should often listen to the tapes,English songs and programs.Watching English movies is also helpful to us.Second,we should speak English in class as much as possible.Don't be afraid of making mistakes.The more you speak,the fewer mistakes you'll make.we'd better join the English culb and practice with other.Third,we can read more English newspapers and magazines.It's good for us.At last,we should recite some good passages and keep diaries.In a word,as long as we do more listenling,reading and writing,we will learn English well.
醉糖糖Triste
怎么去把英语学好,英语对于我们是重要的和有用的,我们应该怎么去学习英语,我在这边提点意见,首先,我们能经常听磁带,英语歌曲和节目。看英语电影经常也是对我们有帮助的。第二,我们能尽可能的说英语在班级里。不要害怕有错误。我们说的越多,我们的错误就越少。我们最好假如英语俱乐部和别人练习。第三,我们能读更多的英语新闻报纸和杂志。它是对我们很好的。最后,我们能背诵一些好的段落和保持写日记。总之,只要我们多做一听,阅读和写作,我们将学好英语。
打死啦ufh
怎样去学好英语
英语是重要和有益的。我们怎样能学好它。以下是我的建议。首先,我们应该经常听磁带,多听英语歌曲,多看英语节目,看英语电影也有助于我们学好英语。第二,我们应该在课堂上尽可能讲英语。不要害怕犯错误,你说的越多,犯的错误就越少。我们最好加入英语俱乐部实践以及其他一些活动。第三,我们可以多读英文报纸和杂志。这对我们很好。最后,我们应该背诵一些好的文章以及写日记。总之,只要我们多听,多阅读和写作,我们会学好英语的。
鄙视楼上的用百度翻译,语法都错了。我是辛辛苦苦、一个字一个字打出来的。跪求楼主采纳!!!