翻译一篇英语短文,尽快。

当前,越来越多的中学生利用周末去参加各种培训班或请家教,对于这种现象存在两种不同观点:有些人认为有必要:跟老师学比自己学好,可以巩固课堂所学,可以学到更多知识。另一些人认... 当前,越来越多的中学生利用周末去参加各种培训班或请家教,对于这种现象存在两种不同观点:
有些人认为有必要:跟老师学比自己学好,可以巩固课堂所学,可以学到更多知识。
另一些人认为没有必要:容易养成依赖习惯,学生需要时间休息,许多培训班和家教以赢利为目的的。
请根据以上提示写一篇短文,反映表中内容,并简要阐述自己的观点。
注意:
1.文章开头及手段已为你写出。
2.写作时,在包括以上所有信息的基础上 可以适当发挥
3.次数:110左右
Is a Training Class or Family Teacher Neressary?More and more school students are going to all kinds of training classes or having family teachers at weekends.There are two different viewpoints about it
死亡天使冰雪
Some people think that it is necessary to learn than himself with the teacher: well, it can consolidate the classroom, can learn more knowledge.
Some other people don't think it's necessary to: easy fosters relies on habit, students need time to have a rest, many training classes and family education aim at making profit.
追问
这是需要110词,仅仅把表里的内容反映了,恐怕字数不够,再加点内容吧
追答
没灵感,能给点中文提示吗?