个位高手帮忙解决电脑蓝屏的问题

<DIV>我的系统是XPsp1机器配置:P41.6内存512(2条现代SDR256)显卡GF4MX440<BR>这个月常常蓝屏都是开网页时或玩游戏(nba2006和fif... <DIV>我的系统是XPsp1机器配置:P41.6 内存512(2条现代SDR256) 显卡GF4 MX440<BR>这个月常常蓝屏 都是开网页时或玩游戏(nba2006和fifa2006)<BR>装有DirectX9.0c<BR>每当联上网络,就会出现下面</DIV>
<DIV><BR>下面是蓝屏信息,是用手机拍下来的``下面带(....)都是屏幕右边没拍到的``` </DIV>
<DIV>if this is the first time you've seen this stop error scre......restart your computer.<BR>If this screen appears again,follo......these steps: </DIV>
<DIV>Check to be sure you have adequate disk space. <BR>If a driver.....identified in the stop message, disable the driver or chec......with the manufacturer for driver updates.<BR>try changing vid.......adapters. </DIV>
<DIV>Check with your hardware vendor for any BIOS updates.Disa.......BIOS memory options such as caching or shadowing. <BR>If you ne.......to use safe Mode to remove or disable components,restart y.......computer, <BR>press F8 to select Advanced Startup options, and.......select safe Mode. </DIV>
<DIV>Technical information: <BR>*** STOP:0x0000007E(0xc0000005,0F4D7A8D4,0XF897CBE8,0XF8.... </DIV>
<DIV>*** HTTP.SYS - Address F4D7A8D4 base at F4D69000, Date........ </DIV>
<DIV>Beginning dump of physical memory <BR>Physical memory dump complete. <BR>Contact your system administrator or technical support group....... <BR>assistance </DIV>
<DIV>最近还出现过0x00000050或0x00000010的STOP``0x0000007E read内存不足是最常出现的。 </DIV>
<DIV><BR>我用的杀毒软件瑞星杀毒和防火墙<BR></DIV>
百度网友5b965702b
软件冲突,试试系统还原
处事成文章5485
补丁
LOVE灰
更新一下