我想翻译一段话,希望大家帮帮忙!谢谢大家啊!

我是一个乐观开朗的女生,我喜欢看小说,只要没事时我就一个人安静的看书。我还喜欢打篮球,喜欢晒太阳,喜欢观察一些植物和昆虫。每个人心中都有一个梦,而我的梦就是把我的快乐带给... 我是一个乐观开朗的女生,我喜欢看小说,只要没事时我就一个人安静的看书。我还喜欢打篮球,喜欢晒太阳,喜欢观察一些植物和昆虫。每个人心中都有一个梦,而我的梦就是把我的快乐带给大家,今天的我也许不够好,但明天的我一定是最棒的! 展开
消失221
I am an optimism girl. I like reading novels. I will read the book quietly as long as I have nothing to do. I also like playing basketball, enjoying bathing in the sun rays and observing some plants and insects. Each one has a dream in his heart and my dream is to bring happiness to all. Maybe I am not good enough nowadays, but I will be the best tomorrow.