谁能帮我把这段翻译成中文?

TheensembleatMemphisembracesanumberofexceptionalmonumentsofgreatantiquity.Thesteppyra... The ensemble at Memphis embraces a number of exceptional monuments of great antiquity. The step pyramid of the first pharaoh of the Memphis period, constructed entirely in limestone, is the oldest known architectural structure of this type, from regularly cut stone. At Giza, one of the oldest boats preserved today, the solar barge, was discovered intact in the complex around the Pyramid of Cheops. The archaic necropolis of Saqqara dates back to the period of the formation of the pharaonic civilization. The exceptional historic, artistic and sociological interest of these monuments bears witness to one of the most brilliant civilizations of this planet. 展开
joincc2
在孟菲斯的合奏,包含了一些非常古老的特殊古迹。孟菲斯期间的第一个法老的阶梯金字塔,完全用石灰石建造的,是已知最古老的建筑结构,这种类型的定期切开取石。在吉萨,保留今天的最古老的船只之一,太阳能驳船,被发现在复杂的完整基奥普斯金字塔周围。古老的萨卡拉墓地可以追溯到的法老文明的形成时期。特殊的历史,艺术和社会学这些古迹的兴趣,见证了这个星球上最辉煌的文明之一。
乐团在孟菲斯的一些特殊的纪念碑非常古老。在金字塔的第一位法老的孟菲斯时期,全部采用石灰石,是已知最古老的建筑结构的这种类型,从定期石材切割。在埃及,一个古老的船只保存的今天,太阳能驳船,发现完整的复绕金字塔胡夫。古代萨卡拉墓地可以追溯到时期形成的法老文明。特殊的历史,艺术和社会学的兴趣,这些古迹见证一个最灿烂的文明,这个星球。
百度网友7ff6c3f
在孟菲斯的集成融合了特殊的数量非常古老的纪念碑。台阶金字塔的第一个法老的时期,完全是在孟菲斯构建石灰石、是已知的最古老的建筑结构,从定期这种类型的宝石。在吉萨保存一个古老的船今天,太阳能驳船、被发现在复杂的完整的金字塔周围基奥普斯身上。这种古老的墓地的卡拉可追溯到时期形成的古埃及文明的。