翻译(英译汉)

Noonecanbefoundwhohasmyhandwriting.Nobodyanywherehasmytastes--forfoodormusicorart.Noo... No one can be found who has my handwriting. Nobody anywhere has my tastes--for food or music or art. No one sees things just as I do. In all of time there's been no one who laugh like me. And what makes me laugh and cry will never provoke identical laughters and tears from anybody else, ever. No one reacts to any situation just as I would react.
I'm special.
彩色一起
没有人可以找到谁有我的笔迹.没有任何人有我的喜好--在食物中或音乐或美术.没有人看的东西是我一样, 在任何时候都没有人可以笑得跟我一样.而更令我欢笑和哭泣永远不会挑起相同的笑与泪, 从来也没有。 在任何情况下, 没有人会跟我有同样的反应
我是特别的.
YASURI
本人英语菜鸟一只,来试下...意思应该是对的,就是翻译成中文表达得不太好...

没有人与我有相同的笔迹(找不到与我有相同笔迹的人)
任何地方都没有人了解我对食物,音乐,艺术的喜好
没有人明白我所做的事
在(以往)所有时光中,没有人像我一样大笑
那些曾经让我欢笑与哭泣的事物再也不能挑逗起其他任何人相同的欢笑和眼泪
没有人与我对任何情况有相同的反应
我是特别的
superchen428
同意楼上,翻译不必苛求