帮忙翻译一下了

1.Themoviestarwasquiteaphenomenoninshowbusinesscircles.2.Weinsistthatinternationaltra... 1. The movie star was quite a phenomenon in show business circles.
2. We insist that international trade should not be a one-way street.
3. Once I am away from this noise I shall sleep like a log.
4.It’s too soon to read what will happen.
5. The Titanic and all her crew were in Davy Jones’ locker.
6.They seize every opportunity to do all kinds of evils.
chengshithee
1.该电影明星是演艺界里相当杰出的一个人物。
2. 我们坚持认为国际贸易不应是单向的。
3.一旦远离这些噪音我得好好睡一觉。
4. 解读将要发生什么为时尚早。
5.泰坦尼克号及其所有船员都葬身海底了。
6. 他们无时无刻无恶不作。
谁放弃了彼此
1。这位电影明星相当现象显示商界。

2。我们坚持国际贸易不应该是一条单行道。

3。有一次我离开这噪音,我睡得很熟。

4。现在还太早,看会发生什么事。

5。泰坦尼克号及其全体船员在戴维·琼斯的储物柜。

6。他们抓住每一个机会去做所有种类的罪恶。
光之睿龙
你就这么写作业的啊,采纳我的好了
falconhit
您这招给力,mengyu会被活活气死的.....
追问
你是?