I’m sorry you’ve been waiting so long , but it will be an hour ...

I’msorryyou’vebeenwaitingsolong,butitwillbeanhourDavidgetsback.A.beforeB.sinceC.tillD... I’m sorry you’ve been waiting so long , but it will be an hour David gets back . A.before B.since C.till D.after 展开
A

试题分析:考查固定句型。固定句型:It be 一段时间 before 从句;表示一段时间以后,某事才发生。Before从句中使用一般现在时,代替将来时。主句使用将来时。句意:对不起让你久等了。一个小时以后David才回来。故A正确。
点评:固定句型:It be 一段时间 before 从句;表示一段时间以后,某事才发生;该句型中对时态的考查是重点,before后面使用一般现在时,主句使用将来时。如果后面使用过去时,前面也使用过去时。