请英语高手翻译一下,别用在线翻译,急求!!

AsurprisingamountofvaluableinformationonChinesemarketsandinstrumentsisavailabletodayf... A surprising amount of valuable information on Chinese markets and instruments is available today from accredited sources as discussed elsewhere. For the future China is already in the forefront of major developments that will make the average investor’s life eas-ier and in some cases is ahead of more established markets simply by virtue of being a relatively new player. A major example is the advent of XBRL, which will allow the researcher and investor alike to easily compare stocks, not only within their own markets, but also across international boundaries—and for the first time with transparency (i.e., the ability to quickly and easily discover how any ratio, estimate, or fundamental data item was derived and to review its source in a consistent manner across international boundaries). XBRL is a good example of future change as a language for the electronic communication of financial data, and it is set to affect business reporting around the world. It provides major benefits in the preparation, analysis, and communication of business information. It offers cost savings, greater efficiency, and improved accu-racy and reliability to all those involved in supplying or using financial data. So the creators of the data, the companies themselves, and their auditors and advisers are motivated to produce data utilizing this standard, enabling the analyst or investor to make judgments much more easily than today.
XBRL is being developed by an international nonprofit consortium of approximately 250 major companies, organizations, and government agencies. In China the major player in promoting the use of XBRL is Xinhua Finance. It is an open standard, free of license fees. It is already being put to practical use in a number of countries, and implementations of XBRL are growing rapidly around the world.
晴天娃娃dr
一个惊人的有价值的信息和工具是中国市场提供正规来源今天在其它地方讨论过的一样。中国已经为未来主要发展的前沿,会让一般的投资者的生活更容易领先,并在某些情况下,建立了简单的市场由于作为一个相对较新的球员。一个主要的例子是XBRL的来临,它将允许研究者和投资者都比较轻易股票,不仅在自己的市场,而且首次跨越国际边界与透明度(例如,能够快速且容易发现任何比率,估计,导出了或基础数据项,并回顾一下它的源头在跨越国际边界的一致性)。可扩展商业报告语言是一个很好的例子,未来的变化看作是一种语言的电子通讯的财务资料,将影响商业报告环游世界。提供主要的制备方法、效益分析、业务通信信息。它提供了成本的节约,更大的效率和可靠性,并改进精确度,所有那些参与供应或使用财务数据。所以的创造者,公司本身的数据,他们的审计师和顾问的动机是生产数据利用这个标准,使分析师或投资者更容易做出判断,而不是今天来。
可扩展商业报告语言目前正在研发的一个国际非营利联盟约250大公司,组织,和政府机构。在中国的主要参与者的可扩展商业报告语言推广应用是新华财经。这是一个开放的标准,自由软件许可证的费用。它已经投入实际应用,在许多国家的和实施的可扩展商业报告语言成长迅速,遍布世界各地
qqst01
太多了,不好意思,,没时间
暑无客去也来6354
hard
liuwensd123
一个惊人的有价值的信息和工具是中国市场提供正规来源今天在其它地方讨论过的一样。中国已经为未来主要发展的前沿,会让一般的投资者的生活更容易领先,并在某些情况下,建立了简单的市场由于作为一个相对较新的球员。一个主要的例子是XBRL的来临,它将允许研究者和投资者都比较轻易股票,不仅在自己的市场,而且首次跨越国际边界与透明度(例如,能够快速且容易发现任何比率,估计,导出了或基础数据项,并回顾一下它的源头在跨越国际边界的一致性)。可扩展商业报告语言是一个很好的例子,未来的变化看作是一种语言的电子通讯的财务资料,将影响商业报告环游世界。提供主要的制备方法、效益分析、业务通信信息。它提供了成本的节约,更大的效率和可靠性,并改进精确度,所有那些参与供应或使用财务数据。所以的创造者,公司本身的数据,他们的审计师和顾问的动机是生产数据利用这个标准,使分析师或投资者更容易做出判断,而不是今天来。
可扩展商业报告语言目前正在研发的一个国际非营利联盟约250大公司,组织,和政府机构。在中国的主要参与者的可扩展商业报告语言推广应用是新华财经。这是一个开放的标准,自由软件许可证的费用。它已经投入实际应用,在许多国家的和实施的可扩展商业报告语言成长迅速,遍布世界各地