帮忙翻译合同中的一段话

Suppliershalldefend,indemnify,andholdharmlessVolex,theAuthorisedBuyersandtheCustomers... Supplier shall defend, indemnify, and hold harmless Volex, the Authorised Buyers and the Customers from any liability or penalty that may be imposed on Volex, an Authorised Buyer and/or the Customers by reason of any alleged breach of 条款 15 (1) by Supplier, any Subcontractor, employee, or any other representative or agent of Supplier hereunder.
不要机器翻译
专业法律英语
因为是专业法律条款,所以翻译出来比较长,同一个主体部分用【##】标注出来便于理解,敬请采纳:)

翻译如下:
卖方应保护、赔偿并使【Volex、授权的买方及消费者】免于承担因【卖方、卖方的任何分包方、卖方雇员或其他任何卖方的代表或代理】宣称【Volex、授权的买方及消费者】违反本合同第15(1)款之规定而可能施加于【Volex、授权的买方及消费者】的任何责任或违约金。
百度网友b80b72a
供应商应保护,赔偿,并进行无害豪利士,授权买家和客户的任何责任或惩罚可能施加在豪利士,授权的买方和/或客户的任何指控违反条款15(1)的任何分包商,供应商,雇员,或任何其他代表或代理供应商协议。