-I'm sorry to keep you waiting. -Oh,not at all. I______ here only a few minutes. A.have been B.ha

-I’msorrytokeepyouwaiting.-Oh,notatall.I______hereonlyafewminutes.A.havebeenB.hadbeen... -
I’m sorry to keep you waiting.

-Oh,not at all. I______ here only a few minutes.
A.have been

B.had been

C.was

D.will be
百度网友76f7bce
你好,正确答案是选择 选项A。

-I’m sorry to keep you waiting. (很抱歉,让您久等了)

-Oh,not at all. I have been here for only a few minutes. (呃,没关系。我才到了几分钟而已。)

这道题用现在完成时表示 主人公刚才到达时 到现在共发生的时间。
春天里的杉
选A。这个题目考查的是现在完成时。在这里现在完成时表示从过去某一时刻开始一直持续到现在的动作或状态。这个动作刚停止。
Engcomeon
答案是A 表示我才到这几分钟时间 一种持续状态 请采纳
安吉拉岁月
A. I ( have been ) here only a few minutes.