英语学习的重要性用英语翻译

作用与感受体会... 作用与感受体会 展开
匿名用户
说哪个好的话,之前学习的O1S英语,ABC添下英与,E x say英语,意格英语就不错.好.,他们还蛮有系统性的,感觉很好啊!最重要的是性介比很高,课程是可以轻松试听的。I don't realizes the importance of learning English, until I grow up.Ts dictionary is very helpful for beginners.My sister dreams to be an engineer.s facial expression shows that he has passes the test.Student are taking pictures of ts beautiful village.
我是张赐
The importance of learning English英语学习的重要性
Understand the role and experience作用与感受体会
Sinosophy
用哪个语言能活得好就用哪个语言。活不好的语言就没用!
河南春曦

称马你0M