帮忙翻译一下这段英文谢谢~不要用翻译软件,

PORTFOLIOFORTRANSFERAPPLICANTSIfyou'reatransferstudent,submitaportfolioconsistingof15... PORTFOLIO FOR TRANSFER APPLICANTS
If you're a transfer student, submit a portfolio consisting of 15 to 20 images. For advanced studio placement, a portion of the images must reflect studio course assignments, personal projects, or work experience in your area of concentration.
*Transfer credit is assessed based on successful completion of transferable studio work, as well as portfolio quality.
Waivers for the Core entry requirements (2D, 3D, 4D, Drawing) are given based on successful completion of studio work and overall portfolio quality.
Students with 18 or more studio units meeting the aforementioned grade and portfolio requirement may also receive waivers for the Core entry requirements. Portfolios should include images reflecting competency in drawing, two- and three-dimensional organizational principles, and work that covers digital technologies or film.
这个是申请艺术系的一个转学生作品集要求。。
帮忙翻译一下 不要用翻译软件谢谢啦~~
我不疯癫
转学申请者之作品集要求
作为一名转学生,你需要提交一个包括15到20张图像的作品集。如果你要申请更高水平的工作室职位,你的作品集中必须能反映出你之前的工作室课程作业,你的个人项目,或者是你的专业方面的工作经验。
*转学申请所要求的转学学分取决于你的工作室工作是否成功完成,以及你的作品集质量。
如果你成功完成了工作室工作,并且作品集总体质量很好,那么会给予你入学要求中的一些主要条件的豁免(如2D,3D,4D和绘画)
对于学生如果有18个或以上的作品能满足上面提到的转学学分以及作品集要求也能获得豁免。其中你的作品要能够反映出你在绘画方面的能力,你对于2d和3d组织原则的理解,以及你在数字技术或电影方面的经验。
Kuro_Frost
关于转学生的作品集
如果你是个转学生,请上交一份包含15到20张画的作品集,如果有进一步的画室职位要求,那么你的画作必须要反映出你之前的职务,个人的作品,或是在你专业领域中的工作经验。
*转学申请受你从前工作室的工作中是否成功完成影响,也将受作品集的质量影响。
加入本校的一部分核心要求(如2D, 3D, 4D, 绘画)将会基于你之前的工作是否成功完成以及作品集的总体质量而酌情予以免除。
拥有18个或更多符合上述作品集要求的作品的学生,也可能会得到核心要求的豁免权。作品集要包含能够反映出你的绘图能力的作品,要体现出2D3D组织原则,还要有包含数字技术的作品或者是电影
奈何与风骚无缘
转移申请人组合
  如果你是一个转学生组成的一个公事包,提交15到20的图像。工作室的位置,一个先进的部分必须反映影像工作室的课程作业、个人项目工作经验,或在你的区域集中。
  *转移信贷评估基于成功完成工作可转让的工作室,以及投资组合的质量。
  豁免入境规定为核心(2 D、3 D、4 D,图)的基础上给出了研究的成功完成
咋退巷7167
看不懂...