英语外语学习问题。请翻译为英文:”科学,是一种新的性感。”要求没有语法错误。不一定完全直译、通顺...

英语外语学习问题。请翻译为英文:”科学,是一种新的性感。”要求没有语法错误。不一定完全直译、通顺美妙的话,您也可以帮润色下。... 英语外语学习问题。请翻译为英文:”科学,是一种新的性感。”要求没有语法错误。不一定完全直译、通顺美妙的话,您也可以帮润色下。 展开
沈雅风情b
Science is a new approach to meet the standard of sexiness . 自己的理解。 如果有人用 a new form of sexy , 有问题哟, 记住 sexy 只做 adj .
yudifg
Science, is a kind of new sexy.
好狗十滴
Science, is freshly sexy.
yuxing0707
Science is a new form of sexy
匿名用户
Container transportation, as the direction of development of railway freight, makes big significance to reduce cost, improve the comprehensive logistics and supply chain efficiency and and is of great
百度网友057aaa5
Science, is a new kind of sexy