英语作文 学习英语的方法

不要复制谢谢我去我是指英语作文写下来谢谢。。100字左右大哥用英语写题目就是学习英语的方法。。求英语高手高一水平不要太高!... 不要复制 谢谢
我去 我是指 英语作文 写下来 谢谢。。 100字左右
大哥 用英语写题目就是 学习英语的方法 。。 求英语高手 高一水平 不要太高!
奎隆动画

英语学习主要讲述学习英语的方法,注意事项等内容。学习英语贵在坚持,找到适合自己的方法,多运用多温故。英语学习过程是一种观察,模拟,认识,识记,思考,记忆等综合的心理活动过程。建议从学单词开始就听写背单词,建立起人对英语单词声音形象的条件反射能力。英语学习技巧:学习英语贵在坚持,找到适合自己的方法,多运用多温故。在儿童英语学习过程中,需要教ឌ/p>

百度网友83379e267
I’m glad to give you some suggestions. First of all, don’t be disappointed. Many students find it difficult to learn English. In my opinion, if you want to improve your English, you should do the following things. First, do some studying with the set phrases and sentence structures. Keep a list of them and then try to make some sentences with them. Second, read English as much as possible. There are many things that can’t be learnt immediately. You must see them in books many times. Then you’ll be able to use them correctly yourself. So, in order to master English, you must learn to read a lot. Finally, you’d better recite some good passages. The more passages you read, the better you will get.

I’m sure you can improve your English as long as you study hard. Remember, practice makes perfect.
朋怪闻拉歌1o
我现在又学会一个记单词方法,就是看中文,记单词。读中文,默读英文。(我是说在记单词的时候,培养语感的时候当然要大声朗读英语句子啦)读着中文去联想英语,也可以联想多几个近义的。这样记得比较快一点吧,我个人认为的。你去试试吧,毕竟我们都是特别的!单词好了,才能更好的去探讨作文吧。希望你能学好!
帅女QQ
我觉得主要是要有坚实的基础,单词要背熟,语法知识重点记,听力材料要经常听,可以找发音比较标准的同学帮你练听力