帮我翻译一下这两段!!!!!!!!!拜托了,在线等啊!!!!!!!!!!!!! 10

ZVOXZ-Base550PoweredSpeakerSurroundsoundisalreadyahassletosetupindoors;outsideit’sano... ZVOX Z-Base 550 Powered Speaker
Surround sound is already a hassle to set up indoors; outside it’s an option only for masochists. Instead, keep things simple with the Z-Base 550, a slim box housing five full-range speakers, a high-output woofer, and an amplifier. Even though it’s designed as an upgrade over a thin-screen TV’s tinny speakers, the ZVox can reproduce the sickening crunch of Batman’s punches just fine sitting on a card table.

Dell 4210X DLP Projector
You want a projector with a high lumens rating — the measure of its light output — so that the picture doesn’t get washed out by streetlamps and stars. Roughly 2,000 lumens is a good baseline for an outdoor projector, but since more is better, the Dell puts out 3,500 lumens. And its back panel is crammed with inputs, including HDMI for watching high-def films.
手机用户80998
ZVOX Z型基地550有源扬声器环绕声已经是一个麻烦成立室内外,它是一个受虐狂选项。相反,保持简单的Z - 550基地的事情,超薄盒外壳五个全音域扬声器,高输出低音,和放大器。即使它作为一个升级过薄屏幕电视自带的扬声器设计,ZVox可以再现蝙蝠侠的拳坐在牌桌就好了令人作呕的紧缩。戴尔4210X投影机,你想要一台投影机机智高流明评级 - 衡量其光输出 - 使画面不洗街灯和明星出。大约2000流明,是一个良好的基线为户外投影机,但因为更多的是更好的,戴尔将出3500流明。其背面板上挤满了投入,观看高清晰电影,包括HDMI。
wujiao881019
ZVOX Z型基地550有源音箱
环绕声已经是一个麻烦,建立在室内外;它的一个选择,只有受虐狂。相反,保持简单的z-base550,一箱房五全范围扬声器,一个高输出的低音扬声器,和一个放大器。虽然它的设计升级,在thin-screen电视的小喇叭,可以复制的zvox令人作呕的危机蝙蝠侠的拳就好,坐在一张桌子。
戴尔4210x投影
你想要一个投影仪与流明高等级测量的光输出,图片没有得到淘汰的街灯和星星。2000流明是一个很好的基线为户外投影,但因为越多越好,戴尔推出3500流明。及后面板是挤满了投入,包括高清观看高清电影。
匿名用户
zvoxz-base550激励扬声器环绕声已一个艰建立在室内;外面它的一个期权仅为了受虐狂。代替,让事情保持简单同z-base550,一个苗条框收容五还可达成全域扬声器,一个high-output低音音箱,一个一个放大器。即使它的计划作为一个升级多一个thin-screen电视的自带的扬声器,zvox能复制使作呕摩擦音的蝙蝠侠的冲床公正的罚款参加陪审团一个卡表。戴尔4210x民主劳动党放映机你要一个放映机同一个高鲁流明估价—措施的它的光输出—以便图片不't获得淘汰由路灯