这个短文什么意思?

.Jimmylivesinthecountryside.Helovesswimmingintherivernearhishouse.Buthisfathergetsajo... .Jimmy lives in the countryside. He loves swimming in the river near his house.But his father gets a job in a big city ,and he moves there with his family.
The new house has a garden,but the garden is very small .jimmy isn’t happy, ‘Is there a river near here?’he asks his mother on the first morning. His mother says, ‘No, there isn’t ,but there’s a nice park near here and there’s a pool in it. We can go there there this afternoon.Jimmy is happy to hear that.
After lunch Jimmy and his mother go to the park.Jimmy wants to walk near the pool,but he sees a sign.It says ,‘Warning: This pool is dangerous .367 people fell into it ,’Jimmy looks into the pool and says, ‘But I can’t see them
hutaoooooo
吉米住在乡村里,他很喜欢在家附近的一条小河里游泳。但是,他爸爸在大城市里找到了一份工作,所以把全家都搬到那里。
他们的新房子有一个花园,但是很小。吉米很不高兴。“这里有河吗?”在搬来的第一天早上他问他妈妈。他妈妈说,“没用。但是这附近有一个不错的公园,那里有一个池塘。我们今天午后可以去那里玩。”吉米听了很高兴。
午饭后,吉米和他妈妈一起去了公园。吉米想要到那个池塘边上走走,但是他看到了一个标识牌立在那里。上面写着:“警示:这个池塘非常危险!曾经有367个人掉了下去!”吉米探头看了看池里,说:“但是我没用看到他们呢。”
百度网友792fe82
吉米住在乡村。他喜欢在他家附近的河里的游泳。但他的父亲在大城市中工作,他与他的家人搬到了那里。
新房子有一个花园,花园里却很小.吉米 并不快乐,“有一条河流在附近吗?'第一个早上,他问他的母亲。他的母亲说: ' 不,没有,但有一个漂亮的公园在附近,公园里面有一个池。今天下午我们可以去那儿。吉米很高兴听到这个消息。
午饭后吉米和他的母亲去公园。吉米想在池的附近走走,但他看到一个标志。它说,'警告: 此池危险.367 人掉进,' 吉米向池里看,说,“但我看不到他们”
赤棠之恋
吉米住在农村。他喜欢在他家附近的河里的游泳。但他的父亲在大城市中,获取一份工作,他与他的家人搬到了那里。
新房子有一个花园,花园里却很小.吉米 并不快乐,“有一条河流在附近吗?'第一个早上,他问他的母亲。他的母亲说: ' 不,没有,但有一个漂亮的公园在附近,公园里面有一个池。今天下午我们可以去那儿。吉米很高兴听到这个消息。
午饭后吉米和他的母亲去公园。吉米想在池的附近走走,但他看到一个标志。它说,'警告: 此池危险.367 人掉进,' 吉米向池里看,说,“但我看不到他们”