假如我是李华你的朋友在学习英语上遇到一些困难

假如我是李华你的朋友在学习英语上遇到一些困难... 假如我是李华你的朋友在学习英语上遇到一些困难 展开
阿肆聊数码

Dear Longlong

I'm sorry to learn that you are feeling sad because you have some difficulty in learning English.What's worse,you do badly in the English exams.

I'd like to give you some advice on how to learn English well.

Firstly,you should make full use of your spare time to do more listening and reading about English to increase vocabulary.It's widely believed that practice makes perfect.

Secondly,if you want to improve your writing,you should have a good command of important sentence patterns of each unit.

Thirdly,once you come across problems,you can turn to your teachers and classmates for help.Lastly,never give in to any difficulties.

Only in this way can you learn English well.

I hope you will find these suggestions helpful.

Best wishes

Yours

Li Hua.

翻译

亲爱的龙龙

我很遗憾得知你感到悲伤,因为你在学习英语方面有一些困难。更糟糕的是,你在英语考试中表现不好。我想给你一些如何学好英语的建议。

首先,你应该充分利用业余时间多听多读,增加词汇量。人们普遍认为熟能生巧。

其次,如果你想提高你的写作水平,你应该很好地掌握每个单元的重要句型。

第三,一旦你遇到问题,你可以向你的老师和同学寻求帮助。最后,不要向任何困难屈服。

只有这样你才能学好英语。

我希望这些建议会对你有所帮助。

最美好的祝福

晟睿教育
晟睿教育,前身是上海小音托雅学习中心。成立以来,资深的教师团队为学校赢得了家长及培训业界的教学好口碑。多年与上海多所高校国际项目长期合作(提供商之一)。同时是ETS托福Junior官方授权考点。
这个话题应该是某一年高考英语题,英语学习上遇到一些困难。首先作为朋友,你应该倾听他的困难,有时你默默陪伴就是对他很好安慰。第二,你可以鼓励他,给他言语上的鼓励,肯定他的优点,帮他分析不足。给出你自己的成功经验,如学习方法的改进等。最后,可以陪她一起参加一些减压活动,锻炼、看电影、聊天等。都可以让他振奋精神,增加自信。压力解开了,或许学习困难都迎刃而解。