求好听的安静的,温暖的歌

我即是容嬷嬷
could this be love ------艾薇儿结婚时的歌,不错的
叶子 ——阿桑
旅行的意义 ——陈绮贞
I Remember ——郭采洁
陪你到世界的终结——棉花糖(这个温暖哦)
Morning ------卫兰
If You Wanna Go ——Michelle Williams
you're beautiful ——田馥甄
Senseless ——David Archuleta
Craigie Hill ——Cara Dillon
九分的咖啡店 ——陈绮贞
西安爱情故事 ——王筝
爱很简单 ——陶喆
我也很想他 ——孙燕姿
听得见吗 ——泰妍(少女时代)
实在想不起来了,主啊,这都是自己一个字一个字码上去的啊~~~
跪求给个最佳吧%>_<%
百度网友db30ffe82d4
1,2,3,4 BY Feist
You raise me up BY Westlife
You are beautiful BY James Blunt
THe way I love you BY Tamia
Officially missing you BY Tamia
Viva la VIda By Coldplay
Tequila Sunrise By Eagles
Someone like you BY Adele
realize BY Colbie Caillat
perfect two BY
New Soul BY Yael Naim
Lemonade BY
The lazy song BY Bruno Mars
If you want me BY Glen Hansard
I'm Yours BY Jason Marz
I could be the one BY
Calendar Girl BY Stars
American Boy BY Estelle
良人 BY 阿福
棉花糖 BY Daesung
有梦好甜蜜蜜 BY

找不到的歌, 提醒我帮你发过去
banzhifeiye
班得瑞的童年啊,静静的雪。。。。轻音乐
Depp的后花园
letting go i think of you