急急急!!!求英语高手翻译!!!谢谢谢谢谢!!!!!

£250-an-hourstretchlimousinesarebeinghiredoutatsucharatethatmostfirmsarefully-bookedf... £250 -an - hour stretch limousines are being hired out at such a rate that most firms are fully - booked for Friday. July 23, the day on which most primary schools break up. The trend to celebrate the end of primary school in such an ostentatious way is new to us . After all , it's only in the past fire years that the high school prom, imported from the US and intended for 16 - year - olds ,has become popular in this country. 展开
紫涧幽月
250 -小时——£伸展豪华轿车被受雇的速度,大多数公司充分——订星期五。年7月23日,一天大部分小学分手。这个趋势将庆祝小学毕业时炫耀的方法是在这样一个新的给我们。毕竟,它是唯一的在过去几年,火的高中毕业舞会进口美国和专为16岁- - - - - - - - - - - - - -一年,在这个国家中已变得很流行。
wanzai_ywy
7月23日星期五那天很多公司的豪华汽车被以£250 的价格租出去了,那天大多数小学都要准备放假升学了,以这样一种炫耀的方式庆祝过去的五年对我们来说很新鲜,毕竟这是在美国专门为16岁的人的高中舞会才有,现在已经在这个国家很普遍了。