题为我的梦想的英语作文

碧落嫚茱沙
My dream
I think different people has different dream .What about you?To be a doctor or a singer and some others.Oh I only want to be happy .I am very sad because I didn't get high score in this exam .I think it is too difficult for me .But no one can understand me .I didn"t smell after that exam .I really want to be happy ,and I can study hard.
I believe my dream will come true.
我认为不同的人有不同的梦想 你呢 是想当一名医生还是歌手 还是什么别的 。哦 我只想要快乐 ,我十分沮丧因为我在这次考试并没有取得高分,我想他对我来说太难了。但是没有人理解我 ,自从那次考试我再也没有笑过,我真的想要快乐 ,我能努力学习 我相信我的梦想会实现

你要多少字的,不够我再帮你想。
匿名用户
如果是找人代写代答,
网络上有许多笔手或写手是需要付费的,
复制的和原创的价格是不一样的,
原创的是需要支付稿酬的,
看来你是想空手套白狼吗?

如果是请别人帮助的话,
应该有句礼貌的语言,
这么旁若无人般的对着电脑大要(英语)作文合适吗?

再说了大家都素不相识的,
这里又不是你个人的秘书处,
别人凭什么要按照你的要求为你写作,
你又凭什么这样无偿的占有别人的劳动果实并连一句礼貌的语言都没有呢?