基础英语语法题求详解!

1.Willyoubeattheparty__?A.nextTuesdayB.thenextTuesdayC.onnextTuesdayD.onthenextTuesda... 1. Will you be at the party__?
A. next Tuesday B. the next Tuesday C. on next Tuesday D.on the next Tuesday
2.Two TV cameras __eyes of a mechanical man.
A. are served as B.serve as C.will be served as D.were served as
3. We do not necessarily grow wiser __we grow older .
A.becuse B.while C.as soon as D.unless
4.They failed to pass the exam last time . I regretted__.
A.to be not able to help B.being unable to help C.being not able to help D.not be able to help
5.The weather __fine;they decided to go out for a walk.
A.is B.was C.being D.having
不要只有答案 我要的是每个选项的解释!!
答案我有!
billdruid
1.A,星期前面有next, last, this, that等词,不加介词
2.B.serve as意思是作为...而使用
3.B.当我们长大的时候,我们不一定变得更聪明.
4.B.regret + doing表示对做过某事感到遗憾
5.B.分号隔开两个简单句.如果是逗号的话,选C,独立主格
追问
你错了2个题!    但是能解释一下第4题C哪里错了?
追答
....
medicine0411
A next前面不需要介词和冠词
B serve as意思是作为...而使用
B 当我们长大的时候,我们不一定变得更聪明.
B Bregret + doing表示对做过某事感到遗憾
B 分号隔开两个简单句.如果是逗号的话,选C,独立主格
J_水之汤汤
1.A
2.A
3.B
4.C
5.B
(仅供参考)
追问
你的答案只对了一个!!
追答
呵呵。。。不好意思额
方有彬
A, B(TV cameras 作主语), B(随着年龄的增长我们并不一定变得更睿智), C C(独立主格结构)
追问
你错了2个!
自帅着度4
1.D
2.B
3.B
4.B
5.B

求答案!
追问
正确答案
ABABC
追答
becuse?答案不敢苟同