求英语稍微厉害的。选择题1.Who is the girl ______the picture. A.on B.of C.in 2.____are good friends

A.TomandIB.IandTomC.Tomandme3.Whohasaknife?Ihave____.A.itB.onec.aknife4.Myphotoisnoth... A.Tom and I B.I and Tom C.Tom and me 3.Who has a knife? I have ____ .A.it B.one
c.a knife 4.My photo is not here. I'll ____it to you later.A.bring B.give c.have
合并句子
The girl is Amy .She is in a green gress.
hjyjoanne
1.Who is the girl __C____the picture.(照片里的女孩是谁啊)
A.on B.of C.in
2.__A__are good friends (I做主语,用主格。外国人习惯把“我”放在后面。)
A.Tom and I B.I and Tom C.Tom and me
3.Who has a knife? I have ___B_ .(“谁有小刀啊?我有一把”C答案重复了。)
A.it B.onec.a knife
4.My photo is not here. I'll ___A_it to you later.(我的照片不在这里,一会我拿给《拿去》给你。
A.bring B.give c.have
合并句子
The girl is Amy .She is in a green gress.
The girl in a green dress is Amy .

参考资料: 专业知识,不必质疑

Aries_pyj
1.C 固定搭配
2.A 人称代词排列顺序:单数人称二(you)三(he)一(I),复数人称一(we)二(you)三(they)
3.B one指代前面出现的名词knife
4.A
5.The girl who is in a green dress is Amy.
真真hu7
C in 表示在图中
A 表示对别人的尊敬我们要把别人写在自己前面
B one。我又一只,不能用IT
B give sb sth / give sth to sb

定语从句,另外你那个单词错了,The girl who is in a green dress is Amy
现实虚幻丿
1. C 照片中的女孩是谁
2. A 谁有刀?我有一把
3. B 泛指
4. A 我的照片不在这儿 待会给你拿过来
the girl in a green dress is Amy.
study_forlong
C A BA
The girl in green dress is Amy .